2777
2789
عنوان

بزور دارن شوهرم میدن

1098 بازدید | 60 پست

سنتی اومدن عین قرن قاجار دیتام داره میلرزه همش ۲۲ سالمه میگم نمیخام ب هر زبونی تموم شده همه چی چیکار کنم شماره  روانشناس کسی نداره تلفنی خوب باشه

گریه و زاری 

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پا فشاری و جنگیدن راه دیگ ای نداری و اینکه تحت هیچ شرایطی سر سفره عقد نشین تا وقتی عقد نکنی فقط کافی با پدر مادرت بجنگی بعد عقد با کل خاندان‌ خودت و پسره و البته قانون کرد سالار باید بجنگی ک طلاقت بدن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پا فشاری و جنگیدن راه دیگ ای نداری و اینکه تحت هیچ شرایطی سر سفره عقد نشین تا وقتی عقد نکنی فقط کافی ...

مرد سالار*

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب باهاش صحبت کن بهش بگو من هیچ حسی بهت ندارم

اخیلی چ ناز پسره هم میگ چشم اتفاقا نمیدونم کی ب مردا گفته دختره میگ نمیخوامت الکی میگه و میخوادت ، حس مردسالاریش گل میکنه و میگه من این دختر و عاشق خودم میکنم🤡

مگه‌ میشه بزور بلاخره که تو باید جواب‌ بدی تو باید بله رو بگی سر سفره عقد

نمیشه ول جنگیدن داره