2777
2789
عنوان

چرا بعضی از خانم ها همش میخوان به دیگران بفهمونن پریودن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
اگه نیان منو بخورن بنظرمن به حیا ربط داره من برم نوار بخرم فروشنده مرد باشه الکی یه جفت جوراب برمیدا ...

کسی شما رو نمی خوره. ولی وقتی می گی به حیا ربط داره یعنی اونی که می تونه نوار بهداشتی بخره بی حیاس. خب به طرز حرف زدنتون دقت کنین بعد نگین ملت منو خوردن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب مثل بقیه مشکلات ، می‌نوشت این تاریخ نمیتونم جابجا می‌کرد، مگر بقیه که یک تاریخی نمیشد بیان علتش ...

حالا این دوستتون یکم کارش درست نبوده

ولی واقعا باید به نظرم اونقدر گفته بشه که برای همه خیلی عادی بشه

حق دار بند خدا پریود یه چرخه عادی تو بدن زنانه اگه شما دوست داری نگی جلو پسرا پیک می بازی دربیاری که ...

نمیفهمم عادی یعنی چی رابطه جنسی بین زن و شوهر هم عادیه همجا باید بشینی توضیح بدی‌؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اصلا اونش هیچی فک کن داره میگه اونجام خون میاد داره قشنگ وضعیت اونجاشو داد میزنه😑😑

واییییی

چندروز پیش یه خانومی تاپیک زده بود از پریودی و مشکلات دختر بودن 😟😟 نوشته بود

اقایون قشنگگگگ اومدن نوشتن اخی چقد بدبختین 

حالم بهم میخوره از اینجور دخترا که ابروی همجنس خودشونو میبرن 

پریود برای من تابو نیس

نوار بهداشتی رو راحت میخرم

اگه پریود باشم ،نماز نمیخونم، روزه نمیگیرم و افراد دیگه متوجه میشن و لزومی برای قایم کردنش ندارم

در کل پنهانش نمیکنم

اما تو این شرایط مثل این هیچوقت لزوم نمیبینم اعلام کنم و یا به طور مداوم درباره اش صحبت کنم و بقیه رو از این شرایط مطلع کنم.

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حق دار بند خدا پریود یه چرخه عادی تو بدن زنانه اگه شما دوست داری نگی جلو پسرا پیک می بازی دربیاری که ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیکمی بازی اینه از پریودت جلو پسرا بگی 🤣🤣🤣🤣🤣

وایییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کسی شما رو نمی خوره. ولی وقتی می گی به حیا ربط داره یعنی اونی که می تونه نوار بهداشتی بخره بی حیاس. ...

من نگفتم کسی که نوار میخره بی حیاس چرا میخواین از هر چیزی دست کنید یچی دربیارین اما اونی که جلو کسی اطلاعات خشتکشو بده چه مرد باشه چه زن بیحیاس

حالا بعضیا میگند عادیع و ادای روشن فکری درمیارند!! شما روشن فکرید نمخواهید اثبات کنید! منظور استارتر اینه که وقتی میشده راحت جابه جا کرد چرا میاد میگه.

هرچیزی گفتن نداره، من نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارند طبیعیه و باید گفت!!! مگه ادم هرکسی را ببینه الکی میشه گفت پریوده!

کلا هر حرفی که دلیلی برای گفتن نداره را نباید زد اینکه جای خود

نمیفهمم عادی یعنی چی رابطه جنسی بین زن و شوهر هم عادیه همجا باید بشینی توضیح بدی‌؟

رابطه جنسی با پریود فرق دار از نوشتارتون فرغ فرهنگی و زن‌ستیزی می باره همیشه میخواین خودتون فدای مرد های بکنید که هیچ ارزشی براتون قائل نیستند 

رابطه جنسی با پریود فرق دار از نوشتارتون فرغ فرهنگی و زن‌ستیزی می باره همیشه میخواین خودتون فدای مرد ...

آقایون هم  مسائل فیزیولوژیک جنسی خودشون رو عنوان نمیکنن جلوی غریبه

حالا بعضیا میگند عادیع و ادای روشن فکری درمیارند!! شما روشن فکرید نمخواهید اثبات کنید! منظور استارتر ...

آفرین دقیقا 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

🤮🤮

دخترا اینکارارو میکنن من جاشون خجالت میکشم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آقایون هم مسائل فیزیولوژیک جنسی خودشون رو عنوان نمیکنن جلوی غریبه

چرا من دیدم مثلا مرد ها راحت راجب عمل پروستات چه میدونم دیگه زنمون بهمون نمیرسه (منظورشون از نرسیدن ایکنه که زنشون باهاشون رابطه برقرار نمی‌کنه) راحت تو جمع صحبت میکنن اشکال ندار فقط پریود ایشون بد هست