2777
2789

کادر درمانم،چند سال پیش داخل گروه دختر پسرا برای کشیک ریختن 

برنامه کشیک قرعه کشی بود و هر کی میخواست راحت جابجا می‌کرد بعد قرعه کشی با کس دیگه ای بعد برنامه نهایی میومد بیرون 

خیلی راحت داخل گروه مینویشتی جابجایی کشیک مثلا ۲۲ م با هر تاریخی بجز فلان ، راحت جابجا میشد ، یا بدون نوشتن داخل گروه جابجا میکردی ...

یه دفعه یکی از دخترا اومد وسط گروه ویس داد ، جیغ بنفش می‌کشید که ای وای من اون تاریخ پریودم کییی منو گذاشته این تاریییییخ ، حالا خوبه برنامه قرعه بود و راحت داشتیم جابجا میکردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کادر درمان خوش امدی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همکلاسیم یهو خوابید وسط کلاس پاهاشو تموم میداد من حالم بده (پریود بوداستاد خانم بود ازینا که بلد نیستن کلاس رو دست بگیرن هی میگفت بلند شو بلند نمیشدیکی از پسرا صداش درومد بلند شو دیگه زشته

اینم مانتوش کوتاه بود شلوار تنگ همه حاش رو انداخته بود بیرون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چقدر سبک واقعا

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

خیلی بدم میاد جلوی پسرا هی از پریودی و دردش حرف میزننآدم عصبی میشه یه جورایی از سختی های دختر بودن م ...

اصلا اونش هیچی فک کن داره میگه اونجام خون میاد داره قشنگ وضعیت اونجاشو داد میزنه😑😑