2777
2789

سلام ♥️

چقدر به تقسیم وظایف توی خونه معتقدید؟ به نظرتون نظافت محل زندگی و توانایی برطرف کردن گرسنگی مسئله وابسته به جنسیته؟ یا کسی که بیرون از ساعاتی مشغوله ، نمیتونه آشپزی کنه و شکم خودش رو سیر کنه؟

آیا عنوانین شغلی مثل پرستار بچه، معلم خصوصی ، آشپز ، نظافت چی و غیره در وجود مادر با دادن نفقه ماهی ۳ میلیون تومن جا میگیرن؟ 

چرا باید لذتی مثل آماده کردن وعده غذایی اتو کردن لباس هامون،خرید لوازم خونه، عوض کردن پوشک بچه و غیره رو به از اقایون سلب کنیم در حدی که کار بیرون رو جندگین با دیو دو سر بدونن و کار داخل خونه رو سهل و بی ارزش؟ مگه زندگی تشکیل نمیدیم که ازش استفاده کنیم؟

تجربه خودتون رو از تقسیم وظایف و مجاب کردن همسرتون به انجام وظیفه ش بنویسید ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همسرم همون تایم دوستی گفتم از کارای خانه بیزارم و با انجام دادنش حس بدی میگیرم توافق کردیم اخر هفته نیروی کمکی میاد و انجام میده

خونه خودمونم همین بود زمانی که مجرد بودم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

والا منو شوهرم هر دو صب تاشب خونه ایم .شوهرم شاید دوروز یکبار ظف بشوره. ولی سفره رو هر روز جمع میکنه. بعد اعتقاد داره چون خرید بیرون با اون دیگ لازم نیست خیلی توخونه کار کنه

بابام کار میکنه ظرف خیلی کم ولی جارو برقی اینا بله ظرف میشوره پس اون غلط میکنه همچین حرفی بزنه هخخخ البته بیچاره خودشم تو خونشون تا جایی ک میدونم کار میکنه خودش گاهی میگه دارم جارو میزنم اینا غذاها بلده بپزه  بیشتر از من

دوتا بچه پشت هم داشتیم

شوهرم میشست و پوشک میکرد

و شیرشون و آماده میکرد

خیلی مسئولیت پذیر  بود

گاهی منو از خواب بیدار 

نمیکرد خودش به بچه ها میرسید

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

من همسرم کارش شهر دیگه هست، خودمم شاغلم 

موقعی که توی رسته خب من سر کارم و همسرم کاملا بیکاره توی خونه،طبیعتا دیگه تا من برگردم ناهار اینا آماده میکنه و ... برای همین اصلا به مرحله حرف زدن در مورد تقسیم کار نرسید خود به خود تقسیم شد 

البتههه اون اوایل مثلا از سر کار میومدم میدیدم همسرم همه کارا انجام داده بعد به من می‌گفت کلی کمکت کردم 

منم گفتم مگه وظایف شخصیمه که تو توش کمکم کردی😂😂 اسمش کمک نیست همکاریه😂

البته در مواقعی که آقا فشار کاری بیرون از خونه تحمل میکنه و خانم هم خانه دار هست طبیعتا مسئولیت توی خونه خانم بیشتر میشه، اما باز هم در حد ممکن طرفین باید هوای همو داشته باشن 

زندگی همینش قشنگه که دو طرف لذت ببرن