moonmarker مدیر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 890 عنوان بو میده چجوری بهش بگم ناراحت نشه | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 44 پست مامانم جدیدا بو میده ،مشکل زنان پیدا کرده فکر کنم بخاطر اونه افسردگی شدیدم دارههر روز نمیره حموم اونم تو تابستونهمنم خیلی حساسم ،خودم روزی دوبار میرن حموم اصلا اعصابم ریخته به هم تو رو خدا اگه میتونید راهنماییم کنید ،نمیدونم چ کنم 1404/05/28 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonmarker مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 890 شما کارت اشتباهه گلی تو این اوضاع روزی دو بارروزی یه دوش ساده با این صابون و مام های مخصوص کفایت میک ... روزی ۴ ۵ بار مام میرنم
زیبای_باطنی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 8831 احساس میکنم کثیفم ،دست خودم نیست وسواس داری روزی دوبار اصلا طبیعی نیس
sahrar عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 622 استاتر جونم چرا روزی دو بار ؟ میدونی چقدر برای موهات مضر هست؟ از زاج سفید یا زینک اوکراین بعد حموم استفاده کن تا یک هفته بو نمیگیری نهایتا هم یک روز در میان برید حموم مادر گرامی رو هم حتما به تراپیست ببرید🙏 زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰 لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲 الهی حاجت روا بشید❤
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 10942 واقعا روزی دوبار حموم لازمه میرین؟ فقط برام سواله یبار بیا جنوب وروزی دوسه بارم برق قطع کنن و هوا هم شرجیییی روزی ده بارم کمه .
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20651 احساس میکنم کثیفم ،دست خودم نیست وسواس داری ،وگرنه آدم هرروز بره بو نمیگیره مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
زیبای_باطنی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 8831 یبار بیا جنوب وروزی دوسه بارم برق قطع کنن و هوا هم شرجیییی روزی ده بارم کمه والا منم جنوبم ولی دو روز درمیون میرم😅
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20651 ن بابا من ک دو روز در میون میرم البته همش خونم بقیه رو نمیدونم منم همیشه خونه هستم،عرق هم نمیکنم،تازه شباهم سردم میشه.یه روز در میون میرم مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
moonmarker مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 890 استاتر جونم چرا روزی دو بار ؟ میدونی چقدر برای موهات مضر هست؟ از زاج سفید یا زینک اوکراین بعد حموم ا ... احساس میکنم کثیفم اگه نرم نمیخوابم،حتی اگه ۱۲ شب باشه میرم
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20651 یبار بیا جنوب وروزی دوسه بارم برق قطع کنن و هوا هم شرجیییی روزی ده بارم کمه شرایط آره فرق میکنه مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 10942 والا منم جنوبم ولی دو روز درمیون میرم😅 من وقتی برق میره کل تاپم خیس عرق فکرکن انگار مثلا اب ریخته دراین حد گرمع وشرجیهحتی نفس هم میکشیم مثلا حس خفگی داریم سد داره شهرمون ب شدت شرجیه تو گود هستیم خرما پزون ک میشه مث مرغ پرکنده له له میزنیم😂دلم میخواد یبار بیای شهرمون قشنگ افسردگی میگیری .
sahrar عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 622 احساس میکنم کثیفم اگه نرم نمیخوابم،حتی اگه ۱۲ شب باشه میرم احتمال زیاد شما وسواس دارید حتما دنبال درمانش بایشد تا بعد ها به مشکل بر نخورید ولی از نظر من قشنگم یک بار بری حموم تو روز دیگه نهایتا کفایت میکنه شما قشنگی اصلا چراااا دوبارر😌یک بار کافیه زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰 لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲 الهی حاجت روا بشید❤
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8410 من خیلی رکم یبار مامانم بو عرق میدادگفتم بو گرفتیاااا گفت عه گفتم اره لباس براش اوردم اماده رفت حموم ... شما برعکس مایید😆 دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘