2777
2789
عنوان

بو میده چجوری بهش بگم ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر جونم چرا روزی دو بار ؟ 

میدونی چقدر برای موهات مضر هست؟ 

از زاج سفید یا زینک اوکراین بعد حموم استفاده کن تا یک هفته بو نمیگیری نهایتا هم یک روز در میان برید حموم 

مادر گرامی رو هم حتما به تراپیست ببرید🙏

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

استاتر جونم چرا روزی دو بار ؟ میدونی چقدر برای موهات مضر هست؟ از زاج سفید یا زینک اوکراین بعد حموم ا ...

احساس میکنم کثیفم اگه نرم نمیخوابم،حتی اگه ۱۲ شب باشه میرم

والا منم جنوبم ولی دو روز درمیون میرم😅

من وقتی برق میره کل تاپم خیس عرق فکرکن انگار مثلا اب ریخته دراین حد گرمع وشرجیه

حتی نفس هم میکشیم مثلا حس خفگی داریم 

سد داره شهرمون ب شدت شرجیه 

تو گود هستیم خرما پزون ک میشه مث مرغ پرکنده له له میزنیم😂

دلم میخواد یبار بیای شهرمون قشنگ افسردگی میگیری

.

احساس میکنم کثیفم اگه نرم نمیخوابم،حتی اگه ۱۲ شب باشه میرم

احتمال زیاد شما وسواس دارید 

حتما دنبال درمانش بایشد تا بعد ها به مشکل بر نخورید ولی از نظر من قشنگم یک بار بری حموم تو روز دیگه نهایتا کفایت میکنه 

شما قشنگی اصلا چراااا دوبارر😌

یک بار کافیه

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

من خیلی رکم یبار مامانم بو عرق میدادگفتم بو گرفتیاااا گفت عه گفتم اره لباس براش اوردم اماده رفت حموم ...

شما برعکس مایید😆

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘