2777
2789

امروز کنار یه سوپر مارکتی بودم و منتظرم دوس پسرم که بیاد، بعد یه مرده اومد، من سریع زیر پاش و زمینو نگاه کردم، بعد سریع کارت آقاعه افتاد همونجایی که من داشتم نگاه میکردم اونم خم شد برداشت

بعد با خودم گفتم این الان میره شیر یا لبنیات میخواد، وقتی دوغ برداشت، اپیلاسیون شدم

الان یه سری میان میگن دوغ که لبنیات نیس🤣🤣

Never let them to steal your dreams and take👊 your courag

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چه حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه یا نه؟

اون دوس داره شما رو ملکه خودش بدونه و همیشه به یادتونه

دیدار چندانی نداشتین درکل؟

فک میکنم شما جزو دوس دخترای اولشونین درسته؟

هنوز تو رابطه نرفتیم😅

من روش کراشم ولی خب باهم زیاد صحبت کردیم اونم منو میشناسه،رابطمون صمیمانه هستش خیلی باهم شوخی میکردیم ولی جدیدا یه مقدار سرد شده

یکی دوساله همو می‌شناسیم ولی جلو نیومده..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

هنوز تو رابطه نرفتیم😅من روش کراشم ولی خب باهم زیاد صحبت کردیم اونم منو میشناسه،رابطمون صمیمانه هستش ...

دقیقا بخاطر اینکه ۱،۲ ساله باهمین و مقداری دیر شده، استرس داره و هنوز شرایطشو کامل مهیا نکرده

دقیقا بخاطر اینکه ۱،۲ ساله باهمین و مقداری دیر شده، استرس داره و هنوز شرایطشو کامل مهیا نکرده

پس یعنی ازش ناامید نشم؟

میخواستم فراموشش کنم🥲

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ازمونمو قبول میشم؟؟ ماه یا فصل تولدمس بهم چ حسی داره ازدواج داریم؟

دو سه ساله توو رابطه این

بهتون حسش خوبه ولی از جدی و رسمی شدن رابطه میترسه

بله ازدواج خواهین داشت به شرطی که واستون مهم نباشه ازدواج