سلام دوستای عزیزم 😔کاش هیچوقت اینجوری وارد نی نی سایت نمیشدم و با خوبی و خوشحالی اولین تاپیک رو مینوشتم اما چ کنم دست روزگار اینجوری ....
بهم گفتن فشار مغز داری و من میخوام پنج شنبه ال پی بشم (ال پی درد داره؟)تورو خدا بگید درمان داره ؟کسایی ک میدونن من از شنت و استنت و این چیزا خیلی میترسم واقعا دلم میخواد خودمو بکشم بجای اینکه زجر کش بشم 😔هرکی چیزی میدونه ازتون خواهش میکنم جواب بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام، اینو میدونم که نیروانا قاسم خانی هم این بیماری رو داره
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
آره، یکی دوبار عمل شده ولی حالش آره خوبه، تئاتر کار میکنه
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.