2777
2789
عنوان

کسی حاجت محال براوردا شده براش

365 بازدید | 42 پست

چیکار کردید 

چ نذری نیازی

زندگیم ماشیده ب احترام ۲تا طفلم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره یک امام حسین شماره دو سوره حمد من داشتم میمیردم متوسل شدم به امام حسین به دخترشون قسمشون دادم ...

الحمدالله 

عزیز ب بن بست خورده زندگیم شوهرم ۶ماهه رفته من با ۲تا بچه موندم اینجا

نمیشه بریم پیشش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شماره یک امام حسین شماره دو سوره حمد من داشتم میمیردم متوسل شدم به امام حسین به دخترشون قسمشون دادم ...

چجوری به امام حسین متوسل شدین ؟ 

زیارت عاشورا خوندین ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

یه سوال میتونم بپرسم استارتر ناراحت نمیشی؟

ناراحت ک خیلی هستم ولی شما بپرس

ایشاالله خدا خودش حل میکنه نگران نباشین درست میشه

بنطرت کی درست میشه

جقدر دیگه باید صبوری کرد

قلبم درد گرفته بخدا

ناراحت ک خیلی هستم ولی شما بپرس

شما که خودتون همسرتون اینجوریه اوضاع کار و بار زندگیت

یادمه یه بارهم گفتی مجبور بودی با ایشون ازدواج کنی

چرا تو اون تاپیک که یه کاربر بی فرهنگ گفته گول دخترای ترشیده رو نخورید و شوهر کنید لایک کردی

یعنی همچین زندگی متاهلی که بچه هارو هم واردش کنی از مجردی که فقط خودت و خودت غصه و غم داشته باشی بهتره؟؟؟

چجوری به امام حسین متوسل شدین ؟ زیارت عاشورا خوندین ؟

میخواستم خودمو بکشم قرض خورده بودم شدید تب داشتم و تپش قلب پاهام کبود شده بود اون لحظه که دیدم نه دیگه دارم رفتنی میشم اومدم بخودم دیدم چقد جوونم چقد کار دارم تو زندگی اونقد گریه کردم امام حسینو قسم دادم گفتم بهش به همه حاجت میدی فقط همین یبار به منم کمک کن بعد اینکه قسمشون دادم تبم اومد پایین رنگ پاهامم عادی شد بطرز عجیبی بعد از قسمشون اینقد سریع اتفاق افتاد که هیچ توجیحی ندارم براش جز اینکه واقعا دلشون اونجا برام سوخت

شما که خودتون همسرتون اینجوریه اوضاع کار و بار زندگیتیادمه یه بارهم گفتی مجبور بودی با ایشون ازدواج ...

عزیز چند سالته

بنطرت کی درست میشهجقدر دیگه باید صبوری کردقلبم درد گرفته بخدا

یچیزی بهت میگم یکی از استاد هامون بهمون گفت گفت شما میری دندون پزشکی این همه درد میکشی مگه بلند میشی بزنی در گوش دندون پزشک گله و شکایت که جرا اینقد درد داره؟نه چون میدونی تهش قراره دردت به یه بهبودی ختم بشه این دنیا هم مثل مطب دندون پزشکیه خدا هم دندون پزشکش اگه میبینی اینقد داری درد میکشی مطمئن باش همه این دردا آخرش ختم میشه به بهبودی