2777
2789

میخوان بذارن پیش مامانم یک هفته 

من به مامانم میگم قبول نکنه مسئولیت داره 

بذارنش خونه مادر زنداداشم 

بنظرتون مسئولیتش گردن مامانم میوفته اینجوری؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوزاد رسیدگیش زیاده مامانت از پسش برمیاد؟

بچه گناه داره اضطراب جدایی میگیره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
حالا چ ایرادی داره😐؟؟؟

میگم اگه بمونه پیش مامانم اگه ی موقع مریض بشه شاید طلبکار بشن 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

خدایی چه دلی دارن بچه سه ماهه رو بذارن خونه مادرت یه هفته برن تفریح! باز سفر کاری بود و اجباری باز یه چیزی.بعدش الان هر لحظه ممکنه جنگ بشه چه وقت مسافرت خارج رفتنه؟ اگه برن پروازها رو ببندن نتونن برگردن چی؟

هیچ مامانی ب نظرم بچه سه ماهشو ول نمیکنه برای خوشگذرونی ومسافرت برهشاید کار چیزی دارن😐قفله برام همچ ...

هدیه زایمانشه 

بچشو نمی‌بره 

خدایی چه دلی دارن بجه سه ماهه رو بذارن خونه مادرت یه هفته برن تفریح! باز سفر کاری بود و اجباری باز ی ...

هدیه زایمانش بود 

اونم میگه الان امادگیشو دارم