نه عزیز نمیاری دلت رو خوش نکن دختر داییم تراز تخصصی هاش ۶۳۰۰ بود تراز نهایی هاش نزدیک ۸۰۰۰ میشد منطقه یک و سهمیه ۵ درصد هم داشت ولی حتی هوشبری هم قبول نشد فقط بهداشت محیط اونم یه دانشگاه تیپ ۳ قبول شد ولی خوب همونو هم ناز آورد نرفت بخونه حالا امسال هم محروم بود 😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم ممکنه با این سهمیه خیلیا فکر کنن در حقشون ظلم شده همینطور هم هست برمنکرش لعنت ؛ اما من سختی زیاد کشیدم خیلی زیاد بشینم بگم تموم نمیشه امسال ظرفیت ها رو بردن بالا تعداد شرکت کنندگان هم کمه دعا کنید بیارم ؛ من پدرم برای سربازی برادرم سالها بعد رفت دنبال ایثارگریش یعنی عملا تا دو سال پیش ایثارگر هم شناخته نمیشد در حالی که موجی هست و اگر میرفت دنبال مدارک پزشکی جانبازی هم میگرفت ؛ من پدر نداشتم نه که نباشه اتفاقا هست سالم چهارستون بدنش اما نیست نمیگم که ترحمتون رو بخرم اما من همسر خوبی هم ندارم الان هفده ساله ازدواج کردم توروخدا دعام کنید قبول شم یه بارم من ارفاق بگیرم یه بارم دنیا برای من بخنده