2777
2789
عنوان

تفاوت سنی کم زن و شوهر فک میکنم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 33 پست
زیر ۳ سال شوهر من میگه حالا اول جوونیه و نمیخایمولی من حس میکنم پیر دارم میشمهمین الآنم ذوقی که اوای ...

چندسالتونه مگه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۳ سال شوهر من میگه حالا اول جوونیه و نمیخایمولی من حس میکنم پیر دارم میشمهمین الآنم ذوقی که اوای ...

والا شوهرت عاقل و زرنگه

خودت کم سن و سالی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کلا تفاوت 5سال باشه خیلی خوبه ما تفاوت خیلی کمی داریم اصلا خوب نیست، مرد باید پخته باشه

ولی سنم می‌ره بالا برا مرد اوکیه ۳۰-۴۰ سالگی بچه بیاره ولی برا خانوم زیاده انگار 

نمی‌دونم شایدم من اشتباه میکنم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون به کنار کلا خانوما عاقلترن اگه همسال باشن یا اختلاف سنیشون کم باشه اذیت میشن من اختلاف سنی زیر ۵ ...

من با همسرم ۲ سال اختلاف دارم ۹ ساله ازدواج کردیم و خیلی هم زندگی آرومی داریم . 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
نه خب ذوق و شوق و انرژی خانوما بدون بچه و تنهایی کم‌کم کم میشه به نظرم

خانم خودش اگر بخواد هر سنی میتونه انرژی برای بچه داری داشته باشه 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اون به کنار کلا خانوما عاقلترن اگه همسال باشن یا اختلاف سنیشون کم باشه اذیت میشن من اختلاف سنی زیر ۵ ...

من عاقل نیستم ازین جهت اوکییم 😂

خیلی خیلی پخته تر از منه اصن من مثل بچه هام 

شایدم برا همین فک میکنم زوده نمی‌دونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با این حرفم شاید خیلیا مخالف باشن ولی برای ازدواج هیچ قطعیتی وجود نداره. من دیدم طرف شوهرش ۲۰ سال بز ...

اره واقعا این خیلی درسته 👌🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر عموم متولد ۸۲ نمیدونم یا ۸۳ هست هنوز ۱ سال نشده ازدواج کرده ، ابان پارسال بود عروسیش الان چند م ...

اینکه دیگه خیلی بابا کوچولو میشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40