2777
2789
عنوان

داروی اعصاب

84 بازدید | 18 پست

بچه ها من حالم خوب نیست اصلا دو روزه شروع کردم دارو مصرف میکنم اما الان دوباره داره بهم فشار میاد اصلا نمیتونم غذا بخورم گیجم استرس شدید امتحاناتم هست ک هیچی نتونستم بخونم براش بعد فکرای تو سرم نمیره داره مغزمو سوراخ میکنه چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرات در چه موردیه؟

تغییر رشته وسواس گرفتم روی این مورد بکساله دائم بهش فکر میکنم و به نتیجه نمیرسم هیچکس نمیتونه کمکم کنه ب هر دری میزنم نمیشه دلم میخواد مغزمو در بیارم دور بندازم 

تغییر رشته وسواس گرفتم روی این مورد بکساله دائم بهش فکر میکنم و به نتیجه نمیرسم هیچکس نمیتونه کمکم ک ...

خودت در مودش فکر کن یک روز کامل بهش اختصاص بده

همه مزایا و معایبش رو تو یه کاغذ بنویس و با خودت حلش کن

خودت در مودش فکر کن یک روز کامل بهش اختصاص بدههمه مزایا و معایبش رو تو یه کاغذ بنویس و با خودت حلش ک ...

حل نمیشه میگم ک یکساله بهش فکر میکنم خسته شدم بریدم دیگه مشاور رفتم نتونستن کمک کنن بهم بعضی موقع ها دیگ فکر میکنم روانیم اصلا عادی نیست حل نمیشه ک نمیشه

حل نمیشه میگم ک یکساله بهش فکر میکنم خسته شدم بریدم دیگه مشاور رفتم نتونستن کمک کنن بهم بعضی موقع ها ...

منم اینطور شدم اما خداروشکر برای چتد روز پس میفهمم چه حال بدیه

و به نظرم فقط خوده آدم میتونه حلش کنه

به نظرم سعی کن کلا فکر تغییر رشته رو از سرت بسزون کنی و مثل یک مهمان ناخوانده این فکر هارو به سرت راه ندی اصلا به این فکر نکن شاید تغییر رشته بدی بهتر یاشه یعنی ته طلت به این مسئله شک نکن