2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جامعه بله حتی حق گو باسی میگن که از دیپلماسی چیزی بر نمیاد که 

یا میگن که شوهرش مهندسه خودش دیپلمی

الانم میرن خواستگاری میگن که مدرک دخترتون چیه خب یجوری الویت داره

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

واقعیت این که هرچی خودت میخوای 

اگرم نری چیزی نمیشه 

اگر رشته خیلی خوبی بخونی که آینده دار باش که خب فالیه ولی خیلی فرق داره اما رشته های بدرد نخور فرقی نداره فقط ی مدرک بیهوده قاب میکنی تو کارنامه تحصیلیت نهایتم به بقبه میگی من مثلا فلان مدرک دارم که باسوادم 

خیلیام الان لیسانس براشون بیسواد درنظر گرفته میشه

اگه دانشگاه دولتی رشته خوب بخونی ارزش داره 

وگرنه مدرک دانشگاه آزاد بدون کنکور داشتن و نداشتنش 

فرقی نداره

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸