2777
2789
عنوان

با حراست دانشگاه به مشکل خوردم

251 بازدید | 21 پست

من دانشجو دکترای ماماییم 

چند روز پیش شوهرم اومد دنبالم بعد پوشش از ایناست که یقه اشو باز میزاره و خیلی هیکلیه از باشگاه اومده بود تاپ ورزشی پوشیده بود بازوهاش انداخته بود بیرون 

حراست راهش نداد بیاد تو و دعوا کرد منم رفتم گفتم چی شده و بحث کردیم فحش داد منم فحش دادم 

الان یکی از کارمندای آموزش که مامان دوستمه پیام داده این میخواد واست دردسر کنه 

کسی تاحالا با حراست بع مشکل خورده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به مشکل خوردی بگو باردارم فلانم این آقا فحش داد فشارم افتاد مسئلع بارداری تو پیش بکش دردسر واست درست نمیکنن😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حالا دانشجوی دکترا مامایی بودن چ ربطی ب موضوع داشت پزو خانوم🫤

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

تو ماشین نشسته بود من گفتم باردارم بیا تو دم در دنبالم اصلا گیر بیخود داد یارو

۲قدم راه رو میرفتی دیگه حالا وقتی راه نمیده مسئولیت دارن کسی غیراز ماشین دانشجو رو داخل محوطهٔ دانشگاه راه نمیدن برای دخترهای دیگه مزاحمت ایجاد میکنن حتی اسنپ رو هم مجاز نمیدونن و راه نمیدن

مگه حالا چند ماهته که نمیتونی دو قدم راه بری تا درب دانشگاه😒

چرا فحش دادن؟ براي همون فحش بگو شكايت ميكنيبعدم يعني چي چون بارداري گفتي بياد داخل؟؟؟؟؟

همه با ماشین میان داخل دنبالشون در دانشکده چون خیلی باید پیاده میومدم اصلا کاری ندارن کی با ماشین میاد تو 

همه راحت میان به شوعر من گیر دادع 

شوهرم گفته بود خانمم حامله است بزار برم اونم فحش داده به عنم که زنت حامله است نفهم