2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی یه لحظه میاید

68 بازدید | 5 پست

سلام شبتون بخیر ، من پدربزرگم فوت کردن امروز خاکسپاری بوده ، الان به عنوان شب اول قبر ، باید چه سوره هایی رو بخونیم ؟ انگار هفت سوره بودن ولی دقیق نمیدونم کدوم سوره‌ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شب اول قبر، خواندن سوره‌های قرآن کریم به ویژه سوره یس، سوره ملک (تبارک الذی بیده الملک)، سوره صافات، و سوره احزاب سفارش شده است [1، 2، 5]. همچنین خواندن سوره فاتحه و آیةالکرسی نیز برای شادی روح متوفی و رهایی از عذاب قبر مفید است. 

علاوه بر این، خواندن نماز وحشت (نماز لیلة الدفن) در شب اول قبر مستحب است. در این نماز، در رکعت اول بعد از حمد، یک بار آیةالکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره قدر خوانده می‌شود. 

خلاصه سوره‌های پیشنهادی برای شب اول قبر:

سوره یس: به عنوان قلب قرآن شناخته شده و خواندن آن باعث آرامش روح میت می‌شود [1، 6].

سوره ملک (تبارک الذی بیده الملک): نجات دهنده از عذاب قبر است [1، 7].

سوره صافات: خواندن این سوره نیز برای اموات سفارش شده است. 

سوره احزاب: برای رهایی از عذاب قبر مفید است. 

سوره فاتحه: به جهت بخشش گناهان و رهایی از عذاب فرشتگان. 

آیةالکرسی: برای نجات از عذاب قبر مفید است. 

سوره قدر: برای بخشش گناهان. 

سوره توحید: به عنوان ام الکتاب مشهور است و خواندن آن جهت شادی اموات سفارش شده