من خودم سریع ناراحت میشم نمیتونم جواب بدم نفرین میکنم میسپارم به خدا 😐😑
کار اشتباهیه خودم باید از خودم دفاع کنم ولی اون لحظه خیلی سختم میشه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تو نی نی سایت دوتا کاربر هیچوقت نمیبخشم یکی به پدرمادرم فحش سگ داد و یکی دیگم بهم گفت تو هوشت کم بوده که همچین رشته ای و همچین دانشگاهی بودی و تمام تاپیکام زیر و رو کرده بود خیلی حرفای زشتی بهم زد این دو نفر واقعا سپردم به خدا بقیه چرت و پرت زیاد گفتن یادم نمیاد ولی این دو نفر یادم موندن از ۹۷
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا من فکر میکنم شما شخصیتی داری که میتونی به راحتی از حق خودت با ارامش دفاع کنی کتاب زیر رو بخون ...
سلام اوپرا جانم ممنونم بابت معرفی کتاب حتما میخونم 😍♥️ واقعا میدونم کارم درست نیست ولی خب کم میارم اینطوری میشه
باید آگاهیم بالا ببرم درستش کنم
سلام اوپرا جانم ممنونم بابت معرفی کتاب حتما میخونم 😍♥️ واقعا میدونم کارم درست نیست ولی خب کم میارم ...
کافیه با خودت تمرین کنی
سلام به روی ماهت
یه راز بگم
ما همه از بیرون قوی تر به نظر میرسیم . تمرین کن از درون هم باور کنی خودتو. بعنوان کسی که سالهاست باهات برخورد داشته ام . دعوا کرده ام . حرف زده ام دوست شدیم بهت میگم الان خیلی قوی تر و محکم تر شدی . میبینم توی ادبیاتت که راحت بهم نمیریزی و تحسین میکنم
آ بارک الله. این چیزا باعث میشن هم به خودمون نگاه کنیم هم به گوینده هم به فحوای کلام
مرسی ک هستی🥹♥️😘♥️