2777
2789

من جدیدا بشدت ولخرج شدم هی چرتوپرت میخرم 

نزدیک ۲۰ پس انداز دارم یکمم شوهر محترم بدهکاره بهم که فعلا به روخودش نمیاره 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

طلا دارم

نقد حدود ۱۰

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کل حقوق هر ماه رو سکه خریدم ۱ ساله دارم این کار میکنم

و جاهایی کم آوردم و دست بهش نزدم به نیت بچه فقط پس انداز کردم🤝

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

۶۰۰تومن😂شوهرم کلا تا بفهمه من پول دارم دیگ برای هرکاری بخوام انجام بدم باید خودم پول بدم ودیگ چیزی ...

شوهرمنم فهمید ۸۰دارم قرض گرفت البته امیدیم به برگردوندنش ندارم😂😂😂

کاش مامان منم پس انداز میکرد🤦🏼‍♀🤦🏼‍♀

کارت بابام همیشه دستشه ها

از چندرغاز پولی که داره چیز میز میخره گاهی اوقات

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

حدود ۵ میلیون از اول سال برای خودم پس انداز کردم،۱۷ ساله متاهلم اما هیچوقت برای خودم پولی ازش نگرفتم و اشتباه کردم،هر پولی که داده تمامش خرج خونه شده

اما از اول امسال شروع کردم ریز ریز جمع کردن،چون اینجوری منم که ضرر کردم،

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
کل حقوق هر ماه رو سکه خریدم ۱ ساله دارم این کار میکنمو جاهایی کم آوردم و دست بهش نزدم به نیت بچه فقط ...

افرین بهت سکه پارسیان گرفتی چند سوتی؟خوبه بنظرت منم اینکارو کنم