2777
2789
عنوان

من برای پدرم دختر خوبی نبودم🥲

126 بازدید | 12 پست

کلی خرج قلم چی و گزینه دو و این کلاس واون کلاس و همه چی کرد که کنکور قبول بشم علارقم تلاش هام قبول نشدم و مایه سرافکندگیش شدم (همیشه اینو بهم میگه)

شکست عشقی خوردم وچون کسی پشتم نبود ونمیدونست کلی ضربه روحی خوردم  که تا عمر دارم جای زخما رو تنم میمونه

پدرم هرگز محبت کلامی بهم نکرد ونمیکنه چون معتقده دختر نیاز ب محبت نداره 

کلی درد جسمی گرفتار شدم تو سن کم که سرتون رو درد نمیارم...

کلا حس میکنم تو این زندگی پیر شدم واقعا پیر شدم احساس سرافکندگی شدید دارم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز نتیجه نیومده که مگه ترازت چند شده گل؟

امسال کنکوری نبودم 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خب به نظر میرسه اونم چندان پدر خوبی نبوده این به اون در

اره ولی هیچوقت قبول نکرد اشتباهاتشو🫠

پدرت برای تو خوب نبوده

همیشه سعی کردم بهش بگم اشتباهاتشو اصلاح کنه ولی هیچوقت قبول نکرد که اشتباه میکنه همیشه منو مقصر زندگیم کرد

متاسفانه کنکور قبول نشدی، و خوشبختانه  کنکور تو این دنیا، همه چی نیست، اصلا نگران نباش، تو قطعا تو  زمینه‌‌های دیگه استعداد داری، اونا رو پیدا کن، دنبالشون کن ، شکوفاشون کن، قطعا موفق میشی

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

متاسفانه کنکور قبول نشدی، و خوشبختانه کنکور تو این دنیا، همه چی نیست، اصلا نگران نباش، تو قطعا تو ...

متاسفانه اون اینو قبول نداره میگه تو کافی نبودی وگرنه قبول میشدی اما من وخدای خودم میدونم یکسالم پشت کنکور موندم نشد خودم از خودم ناراحت نیستم چون میدونم چیا کشیدم ولی اون از من راضی نیست🫠

همیشه سعی کردم بهش بگم اشتباهاتشو اصلاح کنه ولی هیچوقت قبول نکرد که اشتباه میکنه همیشه منو مقصر زندگ ...

کارش اشتباه 

مطمئن باش 

تو اگر هم خطا داری 

پدرت هم قطعا خطاهای بزرگتری داره 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

کنکور رو الکی بزرگ نکنکی بتدریج به جایی رسیدشکست عشقی هم که باد هواست به خودت برس اینا رو ول کنالبته ...

نقطه اول مشکلات من از پدرم شروع شد

محبت نکرد و من محبت رو از کوچیکی تو دیگران گدایی کردم همین شد که عاشق یه مرد اشتباه بشم همین شد که حتی تا الان خلا عاطفی شدید دارم 🥲

دوست ندارم دیگ مقصر بدونمش چون خودش اشتباهاتشو قبول نمیکنه و همچنان ادامه میده