2777
2789

ممکنه به عنوان نظر دهنده ،بخواد بیاد ببینتت 

از نظر ظاهری و رفتاری 

قدیما میومدن تو خونه ،اما الان خیلیا این کارو میکنن

در مورد مهریه و یا مراسم یا هر تصمیم مهمی ازت نظر خواست ،محترمانه بگو ،نظر پدر و مادرت حرف شماس ،و اگه خواسته هات رو پرسید واسه ازدواج و اینا 

بازم بگو اگه قطعی شد و خوب پیش رفت ،همون موقع تصمیم میگیری 

کلا تا همه چیز قطعی نشده ،خیلی رو نده و ارتباط نگیر 

ممکنه به عنوان نظر دهنده ،بخواد بیاد ببینتت از نظر ظاهری و رفتاری قدیما میومدن تو خونه ،اما الان خیل ...

مرسییییی راهنمایی کردین ممنونم🙏🌹🌹

فقط ببخشید ی سوال دیگه عشقم بهش گفته چادری هستم ولی مدتی هست چادر نمیپوشم اونجا کت شلوار رسمی بلند بپوشم اوکی ؟؟ بد نشه بگه چادرش کجاس آخه لباس هام‌کوتاه نیست تا زانو و پایین تر کوتاه نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییییی راهنمایی کردین ممنونم🙏🌹🌹فقط ببخشید ی سوال دیگه عشقم بهش گفته چادری هستم ولی مدتی هست چاد ...

با چادر نرو 

شاید دلت خواست بعدا چادر نزاری

سوال هم در این مورد کرد صادقانه بگو که با آقا راجع به این موضوع حرف زدی 

اما شومیز کوتاه  هم نپوش واسه قرار 

کت کلاسیک که کمی بلند تره مناسب تره  یا شومیز بلند 

اگه درخواست کرد واسه قرار بیشتر ،عذر بخواه ،بگو خونه در خدمتیم 

از جانب خودت اصلا قول یا وعده نده 

اگه شرطی هم گذاشت ،بگو با بزرگترام حرف بزنید 

شمرده ،کوتاه و با آرامش بدون اخم و عجله 

الهی هر چی خیره ،برات رقم بخوره عزیزم🥰

با چادر نرو شاید دلت خواست بعدا چادر نزاریسوال هم در این مورد کرد صادقانه بگو که با آقا راجع به این ...

مرسیییییی ممنونم وقت گذاشتین حتما به تک‌تک حرفاتون گوش میدم🙏🌹😍