2777
2789
عنوان

یکی از افتخاراتم اینه آهنگ های چرت رو گوش نمیدم🤣💅

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست

میدونم اسی توهین کرده ب اهنگای ایرانی

ولی میتونم بعنوان ی ارمی ازتون بخوام ک بی دلیل ب بی تی اس توهین نکنید؟واقعا ممنون میشم از درکتون")

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از افتخاراتم اینه که کل پلی لیستام از معین و هایده و مهستی و ویگن و… ایناس

اونا رو منم قبول دارم گوش میدم ولی این جدیدا رو نه واقعا معنی ندارن انگار 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
خود تحقیرن بعضی ایرانیا عزیزم چیزی نیستفقط امیدوارم سنت کم باشه چون اگه سنت بالای ۲۴ ۲۵ باشه و طرز ف ...

+++++

چرت و پرت هم وجود داره، اما با این حرف کل خواننده هارو برد زیر دسته بیل😐

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

میدونم اسی توهین کرده ب اهنگای ایرانیولی میتونم بعنوان ی ارمی ازتون بخوام ک بی دلیل ب بی تی اس توهین ...

من توهین نکردم حقیقتو گفتم 

آهنگ های الان ایرانی خوب نیستن تکرارین واقعا ولی قدیم ها و بعضی خواننده ها کارشون خوبه

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان بی تی اس محتوا داره؟

یاس بوقه این وسط

یا ابی هایده

حرفت درست نبود، توهین بود در اصل

دوست نداری لازم نیست توهین کنی

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

افتخار منم اینه هیچوقت بی تی اس فن نبودم 😍

بعنوان ی ارمی متاسفم بابت تاپیک اسی 

حتی لیدرمون هم از همچین مقایسه ای متنفره 

ولی..میشه بخاطر بزرگی و بزرگواری خودتون توهین نکنید؟

گیر یمشت آرمی بچه افتادیم 

بخدا ک فندوم ما و آیدلای ما این مدل نیستن

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

اونا رو منم قبول دارم گوش میدم ولی این جدیدا رو نه واقعا معنی ندارن انگار

میتونستی مشخص کنی خو

هرفردی یه سلیقه ای داره من خودم افتخار نمیکنم ولی سلیقم سنتیه من وقتی صدای سنتورو می‌شنوم کلا وارد ی ...

مرسی بابت درک و فهمت