2777
2789
عنوان

کسایی که تازگیا موج های آبی رفتن

144 بازدید | 10 پست

میشه بگید وضعیتش از لحاظ تمیزی و شلوغی چطوره؟ توی اینترنت نطرا متفاوتی وجود داره

و اینکه اگه کسی تنها بره، بهش خوش نمیگذره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها خوش نمیگذره 

معمولا دوست میان و اونجا همش باید بگردی یکی و پیدا کنی باهات سوار تویوب بشه و اینا

شلوغ خیلیه مخصوصا آخر هفته ها

تمیزیش بد نبود ولی رختکن ها یه ذره مو ریخته بود کف زمین

ببین ما اخرین بار که رفتیم خدایی هم خیلی تمیز بود هم شلوغیش کمتر بود ما اولای تیر رفتیم

پرسونلم همه رفتار خوبی داشتن اوکی بود فقط بخش بانوان و اقایان عوض شده این خیلی بده 

و اینکه اگر تنهایی بری هم خوب هم بد قسمت بازی هاش که تونل و اینا بیشترش ۳ و ۴ نفره یا ۲ نفرس ی دوتا تک نفره داره

غذا هم عالی بود

عزیزم بستگی داره کدوم شهر باشی..من خونه دوستم بروجرده خودم شهر دیگه.. باهم ک رفتیم دو نفری خیلی خوش گذشت هیجان و خنده و خیلی عالی بود ولی نکته بدی ک داشت این بود خب معمولا آسانسور ندارن و باید یعااااالمه پله بری بالا..بعدم تنها اصلا نمیشه بری چون خوش نمیگذره و اینکه تیوپ ها دو نفرن اکثر

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

واااای من بخاطر موج های ابی عروسی رو کنسل کردم😂😂وسط اب با پیرزنا قررر میدادم بابا چ حالی میداد ب هرکی میرسیدم اب میریختم تا میتونستم اوناهم ب من کلن یجورایی با کل ادما اب بازی کردم همشون باهام حال میکردن‌😂😂میرفتم زیر اب پاهاشونو میگرفتم نتونن حرکت کنن یه بار دونفر اومدن پاهامو گرفتن رو اب شناورم دادن چقد کیف دادددد😂😂😂😂

من رفتم‌همین تازگیا 

یه جایی خوش می‌گذشت یا جاهایی نه

مثلا من به خاطر مشکل پوستی بدنم‌جوش میزنه نمیتونستم شیو کنم یه سری آدما بودن اصلا انگار انسانیت نداشتن برخورد بدی داشتن یا بد نگاه میکردن در حدی که یه جاهایی گریم گرفت خودمو کنترل کردم

پرسنل رفتار افتضاحی داشتن