2777
2789

خب مامانای که رو این مسأله حساس نیستن یا گوشی میدن دست بچه یا تی وی روشن میکنن بچه سرش گرم میشه 

ولی مامانای که مثل من هستن و گوشی و تی وی رو محدود کردن چطوری بچه هاتون سرگرم میکنید و وقتشون پر میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من عاشق نقاشی کشیدنه، همش داره برامون نقاشی میکشه، براش ماژیک و کلی مداد رنگی گرفتم ، خمیر شنی و خمیر کلی هم خیلی سرگرم میکنه، ماژیک و تخته وایت برد میدم املا میگم، سوپر مارکت اسباب بازی داره بازی خرید و فروش میکنیم ، وسایل خاله بازی داره ، گاهی هم نمایش عروسکی و قایم موشک بازی میکنیم

من فقط تایمی که مهد میرفت میتونستم کنترل کنم یا وقتی هی ببرمش بیرون و خودم باهاش بازی کنم از اول مهر نوشتمش مهد اینجوری باز میشه کنترلش کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دختر من عاشق نقاشی کشیدنه، همش داره برامون نقاشی میکشه، براش ماژیک و کلی مداد رنگی گرفتم ، خمیر شنی ...

بچه من همین حالت خرید فروش مغازه و ماشین فروشی اسنپ بازی اینا رو می‌کنه ولی اصلا علاقه به نقاشی نداره 

من صبحا یکسره در حال بازی هستم باهاش غروبا میرم خونه مامانم یا پارک