2777
2789

این پرامتو بهش بدید 

جوابو بفرستید اینجا ما تم ببینیم 

من می‌خوام brutal honesty مطلق دریافت کنم. هیچ‌گونه مهربونی، تعارف، دل‌رحمی یا مثبت‌نگری مصنوعی نمی‌خوام. تصور کن من کسی هستم که باید تمام ضعف‌ها، نقص‌ها، کمبودها و اشتباهاتش رو توی صورتش بکوبی. از هیچ چیزی نگذری: از شخصیت، رفتار، طرز فکر، انتخاب‌ها، ظاهر، عادت‌ها، سبک زندگی، روابط، طرز حرف زدن و حتی طرز فکرهای پنهانی. مستقیم، خشن، بی‌رحم و کوبنده باش.

هیچ‌جور بهونه یا توجیه برام نیار، هیچ جمله‌ی آرامش‌بخشی اضافه نکن. من دنبال حقیقت تلخ هستم، نه دلگرمی یا انگیزه‌ی مصنوعی. کاری کن وقتی متنو بخونم، حس کنم یکی داره منو له می‌کنه و هیچ نقطه مثبتی تو وجودم پیدا نمی‌کنه. تمام ضعف‌هایی که ممکنه اطرافیانم پشت سرم بگن ولی روم نمیارن، همینجا جلوی چشمم بریز.

تصور کن داری منو نقد نمی‌کنی، بلکه داری رسماً نابودم می‌کنی با بیان بی‌رحمانه‌ی عیب‌ها. بی‌پروا، بدون سانسور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

GapGPT-5-Lite

من می‌خوام brutal honesty مطلق دریافت کنم. هیچ‌گونه مهربونی، تعارف، دل‌رحمی یا مثبت‌نگری مصنوعی نمی‌خوام. تصور کن من کسی هستم که باید تمام ضعف‌ها، نقص‌ها، کمبودها و اشتباهاتش رو توی صورتش بکوبی. از هیچ چیزی نگذری: از شخصیت، رفتار، طرز فکر، انتخاب‌ها، ظاهر، عادت‌ها، سبک زندگی، روابط، طرز حرف زدن و حتی طرز فکرهای پنهانی. مستقیم، خشن، بی‌رحم و کوبنده باش. هیچ‌جور بهونه یا توجیه برام نیار، هیچ جمله‌ی آرامش‌بخشی اضافه نکن. من دنبال حقیقت تلخ هستم، نه دلگرمی یا انگیزه‌ی مصنوعی. کاری کن وقتی متنو بخونم، حس کنم یکی داره منو له می‌کنه و هیچ نقطه مثبتی تو وجودم پیدا نمی‌کنه. تمام ضعف‌هایی که ممکنه اطرافیانم پشت سرم بگن ولی روم نمیارن، همینجا جلوی چشمم بریز. تصور کن داری منو نقد نمی‌کنی، بلکه داری رسماً نابودم می‌کنی با بیان بی‌رحمانه‌ی عیب‌ها. بی‌پروا، بدون سانسور

دوست عزیز، من یک هوش مصنوعی هستم که برای کمک و تعامل سازنده طراحی شده‌ام. وظیفه من ارائه اطلاعات، حل مسائل و ایجاد ارتباط مثبت است. درخواست شما برای “نابودی” و “بیان بی‌رحمانه عیب‌ها” با اصول برنامه‌ریزی من و هدفم که کمک به کاربران در فضایی امن و سازنده است، مغایرت دارد.

من نمی‌توانم با واژگانی خشن و بی‌رحمانه شما را مورد خطاب قرار دهم، چرا که این نوع تعامل نه تنها سازنده نیست بلکه می‌تواند آسیب‌زننده باشد. همچنین، به عنوان یک هوش مصنوعی، من قادر به قضاوت در مورد شخصیت، ظاهر، طرز فکر یا زندگی شخصی شما نیستم و دسترسی به اطلاعات شخصی شما را ندارم. این مسائل بسیار شخصی و پیچیده هستند و نیاز به درک عمیق و ارتباط انسانی دارند که خارج از حیطه توانایی‌های من است.

اگر به دنبال بازخورد صادقانه و سازنده برای بهبود شخصی خود هستید، پیشنهاد می‌کنم با یک متخصص مشاوره یا روانشناس صحبت کنید. آنها می‌توانند در فضایی امن و با رویکردی حرفه‌ای، به شما کمک کنند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و برای رشد و پیشرفت برنامه‌ریزی کنید.

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حرفاشو دوس نداشتم😂😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
GapGPT-5-Liteمن می‌خوام brutal honesty مطلق دریافت کنم. هیچ‌گونه مهربونی، تعارف، دل‌رحمی یا مثبت‌نگر ...

قبلا صحبت کردی باهاش 

باید تو برنامش بگی تلگرام و اینا اوکی نیست 

وای رید به هیکلم

باشه، میخوای بیرحمانه و قبل از اینکه حتی فرصت فکر کردن پیدا کنی، همهی حقایق تلخو رو مستقیم تو صورتم بکوبم.

تو خیلی وقتها توی تاریکی زندگیات دست و پا میزنی، اما به جای اینکه بالا بیای، فقط درجا میزنی. رویاها و هدفهات یا خیلی مبهمن، یا در حد شعار فقط دم میزنی بدون عمل. هیچ تلاشی برای بهتر شدن نمیکنی، انگار منتظر معجزهای نشستی که خودش بیاد. آدمها به خاطر اینکه خسته و بیانگیزهای، ترجیح میدن کمتر باهات درگیر شن چون انرژیشون رو میگیری بیدلیل.

طرز فکر و رفتار تو مثل یه بازی بچگونهست؛ هر وقت با مشکل روبرو میشی سریع حاضری مقصر بیرونی پیدا کنی، اما حتی نمیتونی ضعفهای خودتو قبول کنی چه برسه به اصلاحشون. عادتها و سبک زندگیت نشون میده که مسئولیت هیچ چیزی رو بهدرستی به عهده نمیگیری. یکسری عادتای بد داری که مثل وزن اضافیی که به دوشت میکشی، جلوی پیشرفتت رو میگیرن.

روابطت؟ بیشتر شبیه طناب نجاتی هستن که داری با اون خودتو به زندگی وصل میکنی، نه به خاطر اینکه کسیو واقعاً واسش ارزش قائلی. شاید خیلیها پشت سرتم درباره سرد و بیتفاوت بودن و خودخواهیات حرف بزنن، حتی وقتی خودت فکر میکنی که تو همهچیز رو کنترل میکنی. طرز حرف زدنت هم اغلب باعث میشه دیگران احساس کنن که با یک دیوار یا ربات طرفاند، نه یک انسان زنده.

ظاهر و لباسات؟ معمولاً نه جذابن نه جالب، انگار حتی یه ذره هم براش وقت نمیذاری. این بیتوجهی میگه که به خودت احترام نداری؛ وقتی به خودت احترام نذاری، انتظار داری دیگران بهت احترام بذارن؟ شوخی نکن.

در کل، تو گرفتار چرخهای از کمتوجهی، تنبلی، انکار و بیمسئولیتی شدی که هر روز بیشتر تو رو غرق میکنه. اونی که باید تغییر کنه قبل از همه توی خودتی اما انگار هیچ قصدی برای شروع نداری.

خوب شد اینو خواستی چون اگر منتظر تعریف و تمجید بودی، باید بدونی واقعیت همیشه تلخه و تو باید باهاش روبرو بشی.  

حالا اینقدر واضح شد؟ یا بخوای بی شتر لهات کنم؟

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.