2777
2789

از صبح که من سرکارم تا برسم خونه دخترم ۲۰۰۰ بار زنگ میزنه که کجایی کی میای حوصلم سر رفته 

با اینکه کلاس تابستونی ثبت نامش کردم 

سوار ماشین میشیم همینطور 

قبل خواب بعد از شام 

همش داره غر میزنه حوصلم سر رفته 

هم شنا هم والیبال هم کلاس ویولن میفرستمش 

ولی دیگه دارم عصبی میشم تا این جمله رو میگه حالم بد میشه 

اون روز با شوهرم تو ماشین ممکن بود دعوامون بشه بابت حرفاش 

میشه بگین برنامه بچه های شما از صب که بلند میشه چیه ؟ 

همین الان پای تی وی نشسته میدونم میاد میگه بریم بیرون حوصلم سر رفته🥴

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

یچیز بگم

منم همینم به خودم باشه روزی صدبار میگم حوصلم سررفته

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دلتنگتون مبشه دوسداره با شما وقت بگذرونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من خودم ۱۵ سالمه برای همین اومدم 🤭

خیلیییییییی طبیعیه منم ۱۳ سالگی تا ۱۴ سالگی مخ کل خانواده رو میخوردم که حوصلم سر رفته 

شما شاغلی باباشم احتمالا شاغله دقیقا مثل من خیلی حوصلمون سر میره

من دقیقا از کلاس سوم

نه سالگی خواهرمو نگه داشتم مامانم رفته سرکار

یبار زنگ نمیزدم بهش

تا مامانم بیاد خونه رو هم مرتب میکردم فکر نکنین برا هزار سال پیشما

20 سالمه الان خواهرمم 4/5 ماهه بود

الان 11 سالشع

اونم خونه بمونه یا با من بمونه به مامانم زنگ نمیزنه

نمیدونم دلیلمون چیه😂

مامانم سرکار سهله مهمونی عروسی جشن بره بازم یبار زنگ نمیزنیم مگر خودش بزنه

حوصلمونم سرمیره خودمونو سرگرم میکنیم زنگ نمیزنیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیزم وسایل بخر کاردستی درست کنه

بخدا کاغذ رنگی خریدم با چسب ماتیکی و قیچی از اون مدلاش که تیز نیس میگه علاقه ندارم 

دفتر نقاشی با مداد رنگی میزارم جلوش تا سرگرم شه خودم تو آشپزخونه مشغولم سر ده دقیقه نشده پامیشه میاد تو آشپزخونه میگه حوصلم سر رفت 

از این خمیر رنگیا گرفتم سرگرم بشه باورت میشه اصلا نگاشون نکرد؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

خدا حفظتون کنه. عاقبت بخیر بشین عزیزم

درسته صبح یه بحثی کردیم😂

ولی ممنونم ازتون♥️

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

تا یه چیزیم میگم میگه من چون تک فرزندم اینجوریه بهونشم اینه 

خب دلتنگتون مبشه دوسداره با شما وقت بگذرونه

قربونت روزایی که خونه هستمم همینه 

تا یه چیزیم میگم میگه من چون تک فرزندم اینجوریه بهونشم اینه

عزیزم از دوستاش و فامیلا چیزی بهش نگفتن که حس میکنم این حرفو یکی بهش گفته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘