2777
2789

واقعا کلافه شدم، سه ماه اول بارداری بشدت دیر میگذره، ویار و تهوع و رفلاکس و ضعف و گرسنگی شدید که با غذا خوردن خوب نمیشه،همش کسل و بی‌حالم، دلم میخواد زمان بگذره زودتر سه ماه اول بگذره، خیلی سخت میگذره، پیشنهادی ایده ای چیزی 😥😂

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

آخی الهی زودتر حالت بهتر شه. 

تجربه ندارم🙂😁

زمان اذانه، دعا میکنم به سلامتی نوزادت به دنیا بیاد💙

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ایده ای داری زمان برا من دیر بگذره

باردار شو 😂

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

آخی الهی زودتر حالت بهتر شه. تجربه ندارم🙂😁زمان اذانه، دعا میکنم به سلامتی نوزادت به دنیا بیاد💙

ممنونم عزیزم لطف کردی ❤️باورم نمیشه تازه 7 هفته م از بس دیر میگذره 😲

یادش بخیر،من جدول حل مےڪردم😂

من تو بارداری اولمم همین بودم ولی یادم نمیاد وقتمو چجوری میگذروندم، الان واقعا همش حوصله م سر میره چون حالم خوش نیس نمیتونم کارامو انجام بدم زمان دیر سپری میشه شما چندتا بچه داری

به همه اینهایی که گفتی استراحت مطلق مطلق را هم اضافه کنی میشه اوضاع الان من

چند هفته ای عزیزم بچه چندمته

من تو بارداری اولمم همین بودم ولی یادم نمیاد وقتمو چجوری میگذروندم، الان واقعا همش حوصله م سر میره چ ...

مےگذره، چون روزها بلند وگرمہ ڪلافہ ڪننده ست..دوتادارم۱۷،۱۰ سالہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
مےگذره، چون روزها بلند وگرمہ ڪلافہ ڪننده ست..دوتادارم۱۷،۱۰ سالہ

عزیزم از آب و گل در اومدن خدا حفظ شون کنه

به همه اینهایی که گفتی استراحت مطلق مطلق را هم اضافه کنی میشه اوضاع الان من

آخے عزیزم،ولےبہ سختیش میارزه..آخرش شیرینہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
۱۸هفته بچه دوم روزها بلند هست زمان خیلی دیرتر میگذره برق هم قطع میشه من کلا روانی میشم انشاالله برا ...

آره سخته چرا استراحت مطلقی؟ 

ممنونم عزیزم لطف کردی ❤️باورم نمیشه تازه 7 هفته م از بس دیر میگذره 😲

ما ها که باردار نیستیم هی زمان زود بهمون میگذره😅😁

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc