سلام. پسرم ۲۵ ماهشه. و چون آمادگی های لازمو داشت چند روزه شروع کردم .حتی آنقدر فکرم درگیر این مسأله بود که دوره ترک پوشک خریدم ( آیدا خداترس) . باردارم . خیلی خسته میشم . مدام خطا داره گرچه تو توالت هم میبرم کارشو میکنه مگه اینکه واقعا چیزی نداشته باشه .از طرفی نمیتونم برگردم عقب چون به شدت از پوشک فراریه و خودش با زور هم که شده از تنش درمیاره . شورت یا شلوارم به سختی تنش میکنم ک لااقل پی پی رو فرش نیفته . امروز یه بار توالت و چند بار تو شلوارش پی پی کرد . چیکار کنم الان استرس بیدار شدنشو دارم چون بازم باید مدام ببرم توالت و حواسم بهش باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شورت آموزشی بخر اونا کش داره اگه پی پی کنه فک کنم بیرون نریزه
نمیپوشد اصلا . حتی خودش باعث شد از پوشک بگیرم چون دیگه نمیذاش تنش کنم و جیغ و گریه های وحشتناک میکشید . فکر کنم باز آخر تو پوشک پاش سوخت اونم خیلی تاثیر داشت تو فراری شدنش
من دوماهه ازپوشک گرفتم.تویه ماه مونده به ۳ سالگیش.سه روزاول خطاداشت کم کم یادگرفت وراحت ترشد.هرچی جلوترمیره آسونتر نیشه صبر کن.و اینکه دیگه قطعا خونه نجس میشه
دختر منم هر نیم ساعت میگه جیش دارم، بعدش که میره رو صندلی فرنگیش فقط میبینم یه کوچولو جیش میکنه، منم دیشب شبکار بودم و خیلی خسته بودم امروز از ساعت ۱۱ تا دو فکرکنم شش هفت بار رفت دستشویی، دیگه کلافه شدم ، این وسطش دو بار شورتش رو خیس کرد، نمی دونم چیکار کنم، شبها پوشکش میکنم ، اخه نمیشه که هر نیم ساعت بیدارش کنم ببرم دستشویی