2777
2789

اب زیاد بخور... ضد افتاب بزن. به پوستت تو خونه وقتی ارایش نداری گلاب اسپری کن. میوه زیاد بخور. پیاده روی برو. به ابروهات سیاهدونه بزن. زیاد ارایش نکن چون لوازم ارایشی پوست رو خراب می کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه جوری مثلا مگه میشه کیک نخورد .هرچیزی بخوای بخوری داخلش شکر هست

وای یه طور میگی مگه میشه کیک نخورد معلومه بدجور اعتیاد داری به قند و شکر😂

منم عاشق کیک و شیرینی بودم 

واسه خودم چالش های ۲ هفته ای تنظیم میکردم که اصلا چیزای شکر دار نخورم چند روز اول یکم ضعف میکردم که مویز و موز یا خرما میخوردم

اما الان عادت کردم میلم به شیرینی کم شده دیگه واسم راحته

شکر به شدت اعتیاد اوره

و اگه بدونی چقدر واسه بدن ضرر داره ترک کردنش خیلی راحت

سختیش ماه اوله بعدش عادی میشه واست 

من قبلا اصلا میلی به خوردن میوه نداشتم تو ماهش یه بار به زور میوه میخوردم هر موقع حوصلم سر میرفت باید یه چیز شیرین میخوردم

ولی الان روزی چند بار میوه میخورم به جای شیرینی و شکلات هوس میوه و سبزی میکنم خیلی خوبه واقعا

وای یه طور میگی مگه میشه کیک نخورد معلومه بدجور اعتیاد داری به قند و شکر😂منم عاشق کیک و شیرینی بودم ...

حقیقتا من عاشق کیک هستم مخصوصا کیک خونگی یه بار ۸ تا کیک خامه با هم خوردم،خودمم زیاد داخل خونه کیک درست میکنم 😁😁

اصلا قند نمیخورم شکر مستقیم هم نمیخورم 

ولی مثلا حلوا رو نمیشه نخورد.هرچی فکر میکنم هر چی درست میکنی شکر قاتیش ،☹️

حالا کیک با شیره درست کنم یا خرما به جای شکر 

چیزهای دیگه چی ،؟

خیلی هم شکمو هستم ولی اصلا چاق نیستم 

مثلا زولبیا بامیه مگه میشه نخورد،

حقیقتا من عاشق کیک هستم مخصوصا کیک خونگی یه بار ۸ تا کیک خامه با هم خوردم،خودمم زیاد داخل خونه کیک د ...

منظورم منم از نخوردن شکر خود شکر نبود که همین کیک و...

شما به شدت اعتیاد داری به شکر

هرچی بیشتر بخوری بیشتر دلت میخواد

اخرین بار کی تست قند خون دادی؟

با این همه مصرفت قندت باید بالای ۹۰ باشه

نکن اینکارو با خودت مقاومت به انسولین و التهاب و دیابت و تنبلی تخمدان و پیری زودرس و ضعف عضلات و هزاران مشکل دیگه درکمینه

شیره هم نریز تو کیک درسته میگیم قند طبیعی مشکلی نداره ولی در حد کم که بدنت ضعف نکنه اخه شیره تو کیک قندش میشه ۱۰۰۰ 🤦‍♀️

بازم یکم تحقیق کن با همین گوشی که دستته دیگه نگو فلان و فلان مگه میشه نخوووورد؟؟؟؟؟؟ 

اون همه واست تایپ کردم همش بی فایده🤦‍♀️ اخه زولوبیا بامیه خوردن داره 😐 انقدر شیرینه حال ادمو بهم میزنه