2777
2789
عنوان

پولیپ کیسه صفرا کسی داشته

34 بازدید | 4 پست

من همسرم چندین ساله که پولیپ کیسه صفرا داره 

هر سالم چکشون میکنه تغییری سایزی به اون صورت نداشتن ولی تعدادشون زیاده 

فقط گاهی زیر قفسه سینه درد میکنه بعد غذا 

خلاصه امروز نگران شده بود چون دکتر میگه صفرا راباید دخارج کنید اینم میگه تا جایی که بشه این کارو نکنم 

خلاصه نواستم ایا اونایی که پولیپ صفرا دارن این درد زیر قفسه سینشون گاهی دارن؟؟به خاطر پولیپ

اره من سه سال قبل عمل کردم راحت شدم همیشه زیر قفسه سینم درد سنگینی داشت مخصوصا بعد غذای چرب

شما هم پولیپ داشتید؟چند تا بود یادتون هست این یکم به خاطر عملش که میکن بعدش احتمال عفونت داره میترسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سنگ صفرا دارم باید عمل کنم ریز هستن 

واینکه بعد از عمل کردن هم باید رعایت کنی وگرنه کبد چرب میشه باز .دیگه طبیعی هست غذا زیاد چرب بخوره دردش میگیره زیر قفسه سینه سعی کنه رعایت کنه فست فود یا زیاد غذا چرب نخوره.داخل فامیل  ما شایع هست خیلیا هم عمل کردن رعایت هم نمیکنن کبدشون هم چرب میشه درکل آدم باید بعدش رعایت کنه.حقیقتا منم از عمل میترسم ولی دیگه مجبورم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤