2777
2789
عنوان

نذر اش چهل فاطمه دارم

400 بازدید | 27 پست

خانوما من برا یه حاجت خیلی مهم نذر اش چهل فاطمه دارم که حتما باید از چهل نفر فاطمه یا زهرا کمک بگیرم و اش را بپزم هر کسی خودش یا دخترش یا اعضای خانواده اش این اسم هستن لطفا کمک کنید نفری پنج هزار تومن ده هزار تومن یا هر چقدر مایل هستید تا پخت کنیم این نذر را خانومای اصفهانی می تونن بعد از ظهر یکشنبه سی ام ماه صفر شهادت امام رضا می تونن بیان مجلسی بخش آشپزخونه برای گرفتن نذری هر کس مایل هست بگه شماره کارتمو بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش جدیده؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

این جور نذرهاقبول نیس شاید کسی نداره..ولی من کمک میکنم به کسایی که کنارخیابونن پنج هزارده هزار بستگی به خودو خدای خودشون داره ..ولی واقعا الان پنج هزارم ندارم چه برسه ده هزار وگرنه میزدم توعم خودت و خدای خودت

عزيزم اين نذر ها پايه و اساس نداره شما نذري كن كه بتوني خودت انجام بدي اين نذورات جنبه جالبي نداره و ...

من دوسه نفر از اعضای خانواده ام این نذر را کردن حاجت گرفتن من گفتم منم انجام بدم الان نصف آمار چهل نفر از خانواده جور شده مونده بقیه اش

عین این میمونه من نذر کنم اگه به حاجتم رسیدم شمارو پیاده بفرستم خونه خدا!!!!

نذری بکنید که خودتون انجامش بدین نه بقیه اینا اصلا قبول نیست

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا بايد نذر شمارو بقيه پول بدن؟😬 اين چه نوع نذري هست

من اینطور شنیدم که از ۷ تا فاطمه یا زهرا نفری یکم نخود یا عدس می گیرن مثلا. 

بچه بودم اومدن بهم گفتن یکم نخود بریز تو ظرف بهم بده. 

فاطمه ام

😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸