2777
2789
عنوان

روانشناس مگه دکتر

122 بازدید | 21 پست

دخترخالم بدون کنکور غیر انتفاعی روانشناسی میخونه 

یک ساله 

خالم میگه صداش کنین خانم دکتر 

حالا من مدرک دکترای مامایی دارم 

شوهرم پزشک 

کسی به ما نمیگه دکترر

خالممم هرجا میره میگه خانم دکترم 

دخترخالمم از وقتی خالم اینطوری میکه جواب سلاممون نمیده 

یه بارم گفت با هم سطح اجتماعی خودم دوست دارم ارتباط داشته باشم واسه همین نمیام مهمونی فامیلی 

همیشه ناراحتم من لیسانس ماییم از تهران گرفتم 

ارشد و دکترام بهشتی 

یه بار کسی ازم تعریف نکرد 

مردم بدون کنکور رفتن غیر انتفاعی چه تحویلشون میگیرن 

حب تو هم بگو صدات کنن خانوم دکتر خودت نخواستی

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا برای بچه هاشون احترام میخرن واقعا! اما به نظرم این کارا خیلی خز و با عرض معذرت تازه به دوران رسیدگیه! 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اگه فرد تحصیل کرده ایی هستی باید بدونی درختی که میوه میده سرش پایین 

من شاید به سبب شغل همسرم وضعیت مالی ام نسبت به اکثر دوستام هم سن سال هام بهتر باشه اما هیچ وقت دلم نمیاد شعاف کنم چون خداشکر نیاز به توجه از سایرین ندارم 

روانشناس ک دکتر هست شمام چون اطرافیان بهت نگفتن دکتر زورت میاد به اون بگن

میگه یک ساله داره روانشناسی میخونه یعنی ترم دو و سه هست

یعنی هنوز کارشناس هم نیست 

دکتر به کسی میگن که دکتری روانشناسی داشته باشه 

100هزارتومن مفتی میاد به حسابتوناگه شما برنامه بلو بانک رو نصب کنید و حساب باز کنید هم به من هم به ح ...

@niniyar‍ 

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..