2777
2789

رفته بودیم مسافرت باهم

نشد ازش تشکر کنم بخاطر اینکه مارو برده

و بدون خدافظی اومدم خونمون بنظرتون زنگ بزنم بگم خدافظ و اینا و تشکر کنم یا مهم نیست

Nail artist 🤍  

اره حتما

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100هزارتومن مفتی میاد به حسابتون

اگه شما برنامه بلو بانک رو نصب کنید و حساب باز کنید هم به من هم به حسابی که باز میکنید ۱۰۰ هزارتومن واریز میشه که این فقط در صورتیه که با کد معرف وارد بشید

PQTWTQ کد معرف:

یادتون نره حتما اینو بزنید که پول بیاد به حسابتون💕

بسنگی داره ادم خوبیه یا نه من پدرشوهرم بمیره زنگش نمیرنم ولی خوب بود چراکه نه زنگ بزن

حتما آدم خوبیه اینارو برده مسافرت پدرشوهر من کلا از اون موقع که من رفتم خونشون پسر بوده شوهر من پدر بوده منم مادر بودم مادرشوهرم عروس یعنی ما باید اونارو همه جوره حمایت کنیم چه مادی چه معنوی

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

حتما آدم خوبیه اینارو برده مسافرت پدرشوهر من کلا از اون موقع که من رفتم خونشون پسر بوده شوهر من پدر ...

برا من همیشه گله داره یعنی از در میری میگه چرا نیومدی فلان‌کارو کنی به زنش میگه بشین کاراتو‌بده این‌بکنه خدا لعنتش کنه‌ کلا باهاش قطع رابطم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

برا من همیشه گله داره یعنی از در میری میگه چرا نیومدی فلان‌کارو کنی به زنش میگه بشین کاراتو‌بده این‌ ...

من حالا بیشتر از مادرشوهر شاکی ام پدرشوهرم هم تعریفی نداره ولی مادرش یعنی خون عروس هارو کرده توی شیشه خوش به حالت میتونی قطع ارتباط کنی من که شوهرم حتی اگر بهش بگم این بار نمیتونم بیام خونه شون میخواد خودشو خفه کنه واقعا چه جوری شوهراتون رو راضی میکنید به قطع ارتباط؟؟؟؟ البته منظورم از قطع ارتباط خودمه نه همسرم لطفا آدمای خوب نریزین سرم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

من حالا بیشتر از مادرشوهر شاکی ام پدرشوهرم هم تعریفی نداره ولی مادرش یعنی خون عروس هارو کرده توی شیش ...

اخه با عروسای دیگه بهترن‌بمن خیلی بد کردن دیگه شوخرم کاری نداره ولی خودش میره

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.