2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون

148 بازدید | 12 پست

بخاطر ماموریت کاری مجبوره بره یه شهر دیگه چه جمله ای میگید که حسابی دلتنگتون بشه😂 ( هرچند دلتنگه ولی میگم دلتنگتر بشه😂 )من شوهرم امروز رفت مشهد قراره یه هفته روبرو حرم کشیک بدن

عقدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس😁😂

عین خودم معلومه کرمویی😂آخی جوانی یادت بخیر

ولی به نظرم جملات+۱۸بگی بیشتر اذیتش می‌کنی 

اما گناه داره میخواد بره حرم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عین خودم معلومه کرمویی😂آخی جوانی یادت بخیرولی به نظرم جملات+۱۸بگی بیشتر اذیتش می‌کنی اما گناه داره ...

چجووووووووورم 😂😂😂😂😂 به ماه دیگه عروسیمونه حرف مثبت ۱۸ می‌زنیم معذرت میخوام میگه میدونم چکارت کنم اونشب😂😂😂😂

چجووووووووورم 😂😂😂😂😂 به ماه دیگه عروسیمونه حرف مثبت ۱۸ می‌زنیم معذرت میخوام میگه میدونم چکارت کن ...

همش تهدید الکیه 

شوهرم منم این حرفا رو میزد

شب عروسی از خستگی خوابش برد🤣🤣🤣🤣

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

😂😂😂😂😂😂😂😂 میگه ما عروسیمون ظهره تا شب فرصت استراحت هست😂😂😂 شب....😂😂

چه جالب مگه کجایی هستید که ظهر عروسی میگیرید