2777
2789
عنوان

من همونم که دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 53 پست
اره خب منم همینو میگم من به همسرم اعتماد دارم اتفاقا ولی بعضیا گیر دادن که نه ال میشه با میشه دایم ر ...

ولشون کن اینارو... اینا به زمین و زمانم شک دارن. همه مثل هم نیستن که. راجب زندگیتم و همسرت اینجا مشاوره نگیر که بدتر دل ادمو سیاه میکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وای حتی تصور اینکه تو ب.غل ی پیرمرد خوابیدن حس خیلی بدیه🥴(البته اگ خانمش همسن خودش باشه خوبه اما یک ...

دیگه هرکس یه نظری داره من خودم نمی‌پسندم ولی به نظر شون احترام میذارم

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده مخالفت نکردن؟شوهرمن۹سال ازم بزرگتره مامانم میگفت پیره😂

خونواده دختره خیلی روشن فکرن ازینا که میگن دخترمون هر تصمیمی بگیره ما اوکی هستیم

عزیزم من بیشتر زندگی واقعی رو میگم نه نینی سایت

ببین اگه میخوای مورد قضاوت و نصیحت دیگران قرار نگیری بهتر حرفت تو چهار چوب خونه ات نگهداری

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

ولی راست میگن کاربرامن خودم دیدم که مردا با چه حسرتی در مورد مرد سن بالایی که همسرش خیلی جوان هست صح ...

آخه همسر من هنوز سی سالشه ینی وقتی پیر شد بره دنبال این چیزا؟

من آدم دیدم سر چهل سالگی چیزا یاد گرفته .آدمیزاد ه

من فکر نمیکنم شوهر من اینطوری باشه چون تو موقعیت های بوده قبلاً که می‌تونسته خطا کنه و پاش بلغزه ولی نلغزیده 

فکر کردن مهم نیست عمل مهمه از نظر من

خب هر عملی قبلش فکرش بوده! بهرحال هدفم این نیست بیشتر از قبل ذهنتونو درگیر کنم ولی طبق عنوان تاپیکاتون شما خودتون ی مقدار آدم حساسی هستی و انقدام همسرتونو مبرا و امامزاده نمیدونی! کلا آدم با کسایی رفت و آمد کنه که قبولشون داره خیلی منطقیتره. بقول امام علی (خواه مذهبی باشیم یا نه) آدم شبیه چند تا دوستی میشه که باهاشون می‌چرخه!  

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
خودم با شوهرم اختلاف سنی بالای دوازده سال دارم ازدواج دوممون هس جفتمون وقتی ازدواج کردیم خواهرشوهرم ...

حتما شوهر خواهر شوهرت جنبه نداشته

وا مگه بچه کوچولوعه،خب خودش عقل و درک داره،مثلن رفت و آمد نکنین نمیدونه این چیزا هست؟؟؟

دقیقا منم همینو میگم انگار دوران غارنشینیه هیچکی از هیچی خبر نداره که شوهرم ازینا یاد بگیره

ولشون کن اینارو... اینا به زمین و زمانم شک دارن. همه مثل هم نیستن که. راجب زندگیتم و همسرت اینجا مشا ...

بیشتر اعصابم از جاریم و دخترعموی شوهرم خورده اونا هم اینطوری میگن

حتما شوهر خواهر شوهرت جنبه نداشته

اره بعد شوهرم تعریف کرد ک چن سال قبل خواهرمو بیرون کرده با ی خانم دوست بوده اما بخاطره بچه هاش باز رفته سر زندگیش بعد دوتا زدم تو سر شوهرم گفتم پ برا همین همش پا میشی منو می‌بری اونجا تازه پسراشم بزرگن 

ببین اگه میخوای مورد قضاوت و نصیحت دیگران قرار نگیری بهتر حرفت تو چهار چوب خونه ات نگهداری

نمی‌رم به دیگران بگم که اینچیرارو یه شرایطی پیش میاد که سر درمیارن و بدون اینکه نظرشون رو بخوام نظر میدن 

خب هر عملی قبلش فکرش بوده! بهرحال هدفم این نیست بیشتر از قبل ذهنتونو درگیر کنم ولی طبق عنوان تاپیکات ...

ممنون نظرتون قابل احترامه ولی من تو این آدما هیچ چیز بدی ندیدم این بنده خدا هم زندگی خصوصی خودشه دوست داشته دختر جوون بگیره به من ربطی نداره اگرم بنابه الگو گرفتن هم باشه که ماشالا به لطف فضای مجازی همه از همه چیز باخبرن