2777
2789
عنوان

نظرتون راجب 💝شیما کاتوزیان😇😈چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 76 پست
اوخی به خودت

حسادت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت

وقتی طرفدار شیما کاتوزیان باشی معلومه که سطح فکرت ازین بالاتر نمیره

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

زیر پستاش کسی هیت نمیده، چون متاسفانه فحاش زیاده تو پیجش. من اوایل دوسش داشتم. رفته رفته زیادی گنده پنداری  کرد

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اخه چه ربطی دارهاگه ی بار بدون نفرت به حرعاش گوش کنی میبنی خیلی هم بیرا نمیگه

نفرت ندارم واقعا مهم نیست ولی مزخرفه 

کلا بی راه میگه 

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

والا بدم میاد ازش نچسبه

راستش من بعضی وقتا فک میکنم چون موفقه خیلی ها دوستش ندارن

وگرنه حرف توخالی و مفتی نمیزنه

اینکه ی زن موفق و داره ب مردا میگه حده خودتونو بدونید برا خیلی ها گرون تموم شده انگاری

زیر پستاش کسی هیت نمیده، چون متاسفانه فحاش زیاده تو پیجش. من اوایل دوسش داشتم. رفته رفته زیادی گنده ...

چرا باید هیت بدیم زیر پست کسی که ازش خوشمون نمیاد؟ این کار فقط از آدم های بی لول میاد! ولی کسایی که با کاتوزیان مخالفن بالعکس کسایی که طرفدارشن؛ اصلا همچین آدمایی نیستن.

وقتی طرفدار شیما کاتوزیان باشی معلومه که سطح فکرت ازین بالاتر نمیره

پیکمی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

نکته اصلی این هست که ایشون با آویزون مرد متاهل شدن همین شرایط بالای منبر رفتن در حالت آرایش کردن رو به دست آوردن و حالا ادای زن قوی و مستقل و خودساخته و همه چیز دان رو در میاره!!!

راستش من بعضی وقتا فک میکنم چون موفقه خیلی ها دوستش ندارنوگرنه حرف توخالی و مفتی نمیزنهاینکه ی زن مو ...

چه موفقیتی شوخیتون گرفته؟این همه زن موفق! هر پلشتی رو آدم کردید 

بیخیال داری واسه کی توضیح میدی؟ بزار با عقاید خودش راحت باشه

راستش من بعضی وقتا فک میکنم چون موفقه خیلی ها دوستش ندارنوگرنه حرف توخالی و مفتی نمیزنهاینکه ی زن مو ...

ماخود‌مون به اندازه خودمون موفق هستیم تو زندگی مون

اصلا اطلاعاتی هم راجب موقعیتش ندارم (نمیدونم چی کاره س موفق هست یانه)

پس دلیلی نداره به کسی حسودی کنم که نمیدونم کیه و چیه

ویدیو هاشو دیدم خیلی نچسبه قیافه زیبایی هم نداره ادا های نچسبانه  در میاره