2777
2789
عنوان

یه خانومو تو مطب دیدم واییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 49 پست
عزیزم میتونی عکس اون طلاها رو که دیدی حتی شبیهش رو تو گوگل پیدا کنی بفرستی کنجکاو شدم چون از هیچ مدل ...

ازاین خیلی قشنگتر بود همنقدر ظریف درخشان خیلی ناز بود تمام تراش بود دلم ضعف رفت 

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁شما شهری باش، نذار شهریا تموم بشن 😉 حوصله ندارم عکس بذارم😅 خیلی ظریف و قشنگه طلاروس قشنگ ندیدی

من بدلیجات میفروشم کارم اینه انواع و اقسام دیدم

الان آنقدری مینیمال و کارهای ژوپینگ طرفدار داره خیلی سمت روس نمیان و نمیخرن

دست تپل و سفید باشه اینارو بندازی

آدم عشقققق میکنه😅😌😌😌

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان یک عده میان وسط که وای خزههههاینو فقط تو سایت دیدمتو دنیای واقعی هرکی پولشو داشته خریدهتو سایته ...

من داشتم فروختم 

یه چیز دیگه خریدم 

خزه دیگه 

النگو چیه اخه 

اونام همه کادو بود 8 تا بود 

وگرنه هیچ وقت النگو نمیخرم 

الان که دیگه هیچی باید خواب اونارو دید 😅

الان یک عده میان وسط که وای خزههههاینو فقط تو سایت دیدمتو دنیای واقعی هرکی پولشو داشته خریدهتو سایته ...

والا که حق گفتی انقدراینجا گفتن النگو خز رفتم دستبند خریدم تا الا دوبارهم ننداختم از ترس گم شدن الانم قراربفروشمش پولش لازم داریم درکل ویترین توکمد شد 

اسی ببخشید توی تایپیکت حرف میزنم ولی حالم بده ۶ تا تایپیک زدم دیگ نمیتونم بزنم 

خیلی استرس دارم دارم میمیرم از استرس کسایی ک سردرمیارن قرص آسنترا با لووسر و لوکسور تداخل داره؟؟؟

میخوام اسنترا بخورم شاید یکمی آروم بشم ولی اون دوتا قرص و خوردم 

اسی ببخشید توی تایپیکت حرف میزنم ولی حالم بده ۶ تا تایپیک زدم دیگ نمیتونم بزنم خیلی استرس دارم دارم ...

از چت جی پی تی پرسیدم جوابش این بود

ببین، قرص آسنترا (همون سرترالین – ضدافسردگی SSRI) اگر همزمان با داروهایی مثل لووسر یا لوکسور (که معمولاً نام تجاری داروهای ونلافاکسین یا دس‌ونلافاکسین هستن – ضدافسردگی‌های SNRI)، مصرف بشه می‌تونه تداخل جدی ایجاد کنه.

اسی ببخشید توی تایپیکت حرف میزنم ولی حالم بده ۶ تا تایپیک زدم دیگ نمیتونم بزنم خیلی استرس دارم دارم ...

سر خود نخور بنظرم برو دکتر 

آسنترا هم ۴ تا ۸ هفته طول میکشه اثر کنه