2777
2789
عنوان

هنوز باورم نشده

120 بازدید | 9 پست

پدربزرگم دیروز فوت کردن ، امروز مراسم تشییع جنازه بود ، اصن هنوز باورمون نشده ، زنگ در خونه رو زدن ، خالم یهو ناخودآگاه گفت فلانی آیفونو بزن باباست 😞 هی نگاه عکسش میکنم حس میکنم هنوز هستش تو خونه 😞 میشه براش فاتحه بفرستید شب اول قبرش به راحتی سپری بشه 😞

خدابیامرزه عزیزم چشم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه جاشون توی بهشته.منم وقتی داداشم فوت شد تا مدتها هرکی ایفون خونه بابا میزد داد میزدم ...

عزیزم خیلی سخته 😞 پدربزرگ منم خیلی سختی کشید تو زندگیش ، حقش حداقل یه مرگ راحتتر بود ، عروسی منم ندید 😞😞 همش بهم میگفت دکترم دکترم 😞