2777
2789

سره وقت پریود میشم ولی یه مدت بود کم شده بود ولی ماه قبل کلا دو روز پریود شدم این ماهم فعلا روز اول حجم پریود کم شده میرم دستشویی بد نیس میاد ولی رو پد خیلی کم میاد نگرانم. تجربه ای دارین؟۳۳ سالمه متاهلم 

برام صلوات میفرستین

منم همینجوری هستم دکتر رفتم کیست داشتم دارو نداد گفت خودش میره 

باید برم چک کنم ببینم رفته یا نه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش هورمونی بده بخصوص ذخیره نخمدان

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من ی چندماه اینجوری شد بعد یه ماه فقط لخته دفع کردم یعنی هردفعه از جام بلند میشدم احساس میکردم یه لخته یزرگ افتاد بیرون 🤣🤣🤣 دو روز فقط لخته دفع کردم تموم شد ماههای بعد عادی شد

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
علائم دیگه نداشتی

دو ماهی بود پشت سرهم اجبارا قرص اورژانسی خوردم کیست واسه اون بود و اینکه لخته هم زیاد دفع میکردم

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
دو ماهی بود پشت سرهم اجبارا قرص اورژانسی خوردم کیست واسه اون بود و اینکه لخته هم زیاد دفع میکردم

منم این ماه مجبورا ۳ تا قرص خوردم، هم پریودم زودتر شد و بدون درد، هم بجای خونریزی عادی فقط لخته دفع می کردم پشت سرهم. 

واسه همین شکم رفت شاید اسی هم قرص خورده