بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آخی .دورت بگردم ببین از الان بفکر انتخاب رشته نباش من میرم خودکشی میکنما من بعد گرفتن هدایت تحصیلی و گواهی پایان تحصیل دوره اول تصمیم گرفتم چی باید بخونم الان فقط هدفت درس خوندن باشه کتابای نهمو ببینی یکم پشمات بریزه تازه میفهمی چه خبره
هعی اینچزا رو میبینم حسرت میخورم از هشتم میگفتم میخوام استاد دانشگاه شم خدایا زندگی من چرا اینطوری ش ...
هیووقت دیر نیس دنبال هدفت باش
البته واقع بینانه
من خودم ریاضی بودم
الان میخوام کنکور تجربی بدم بعد از ده سال
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
هیووقت دیر نیس دنبال هدفت باش البته واقع بینانه من خودم ریاضی بودم الان میخوام کنکور تجربی بدم بعد ا ...
نمیتونم دیگه سر تجربی پاره شدم یه سال دیگه مثل آدم اگه بخونم رشته خوب قبول میشم. پرستاری اینا قبول شدم نرفتم.شکست در تجربی که ۳ سال براش پشت مونوم اگه نرسم به چیزی حسرت میشه البته حسرت ریاضی هم تا اخر باید با خودم ببرم تو گور
نمیتونم دیگه سر تجربی پاره شدم یه سال دیگه مثل آدم اگه بخونم رشته خوب قبول میشم. پرستاری اینا قبول ش ...
خب خیلی خوبه که لااقل علاقهات برات مشخصه🥰
من دنبال علاقمم بدون توجه به موانع
تو هم همین کارو کن به موانع فکر نکن با جدیت و اراده بزن تو دل کار
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
ایشالله ببینیم چی پیش میادهممون ایشالله به هدفامون برسیم
آمین🙏🏽✨مراقب رویاهات باش