2777
2789
عنوان

کم بودن شیر

165 بازدید | 26 پست

من حدود ۳ هفته است زایمان کردم. شیرم خیلی کمه رفتم بهداشت مدام میگه شیر خشک نده، مجبور شدی ۳۰ سی سی و با قاشق بده. بچه ام تو ۵ روز اول ۴۰۰ گرم کم کرد. بردمش متخصص گفت روزی ۵ وعده شیر خشک بده ، حالا نمی دونم چه کنم. از یک طرف خانواده و بهداشت میگه شیر خشک نده از یه طرف وزن بچه ام کم شده😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهایی مثل کله پاچه آبگوشت فسنجان قلیه ماهی  ماش پلو ماکارونی دلستر پفیلا شیر رو زیاد میکنه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ذهنتم ریلکس کن اگه دوست داری شیر خودتو بدی تو میتونی به حرف بقیه کاری نداشته باش بچه هرچی بیشتر درخواست کنه و شیر بدی شیرت بیشتر میشه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

اولش که بچه وزن کم میکنه طبیعیه 

اگه واااااقعا دلت میخواد شیر خودتو بدی باید صبور باشی 

تغذیه مناسب مداومت در شیردهی مایعات فراوان اینا خیلی مهمه هرچی بیشتر نینی از سینه شیر بمکه بیشتر میشه شیرت 

اگر نمیخوای شیر خودتو بدی که دیگه هیچی همون شیر خشک بده خودتم اذیت نکن 

علت کم بودن شیرت چیه؟

از لحاظ غذا به خودت نمیرسی یا بچه مک نمیزنه؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

خب لیدی میل و اینا رو خوردی؟؟,تغذیه تو هم خوب کن ...اگر بدی دیگ شیر خشکی میشه من بچه م اینجور شد بعد یک ماه تازه شیرم آومد کم ‌دیگ سینه آمو نگرفت

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40