2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید بچمو از خونه بیرون کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 100 پست

باید کوتاه بیایید روتون تو روی هم باز نشه می‌دونم سخته خودم دوتا پسر دارم کم سن سال چالش زیاد داریم می‌دونم بزرگ بشن  بیشتر میشه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نوجوان داشتن سخته من درک میکنم ولی اینم راهش نیست منم پسرم ۱۴ سالشه دیروز باهاش بحث کردم یه کم پروگی کرد ولی بعد اومد بوسم کرد ابنا اصلا کاراشون دست خودشون نیست کله شون باد داره باید فقط مراقب شون باشیم خدا همه بچه ها  عاقبت به خیر کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پول داره ؟یوقت دست به هرکاری نزنه برای پول اون بیرون کسی مواظب بچه تو نیست ....

داره ولی نمی‌دونم چقد،میدونی یه بار چند ماه پیش بحثمون شد ،بعد گفت من میرم ،منم حالم بده شد کم مونده بود سکته کنم،دیگه ترسید،نرفت

الان احساس میکنم نقطه ضعف دستش افتاده

اگه بخاطر دوست دختر از خونه بیرونش کردی تبریک میگم پسرت دیگه به عنوان مادر قبولت نداره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خیلی نوجوان داشتن سخته من درک میکنم ولی اینم راهش نیست منم پسرم ۱۴ سالشه دیروز باهاش بحث کردم یه کم ...

پسر من خیلی خیلی بی ادب شده،هر روز پر رو تر میشه،۱۳ ساله تو این ساختمون زندگی میکنیم،انقد با شخصیت رفتار کردیم،بعد این یه ساله انقد داد میزنه،آبرو و حیثیتونو برده

داره ولی نمی‌دونم چقد،میدونی یه بار چند ماه پیش بحثمون شد ،بعد گفت من میرم ،منم حالم بده شد کم مونده ...

چون دوست دختر داشت سر ابن بحث کردین.

خودت زنگ نزن، (نذار توهین کردن و بی احترامی براش عادی و شه) به باباش بگو بهش زنگ بزنه و بیرون همو ببینن و باهاش صحبت کنه. و تفهیمش کنه بیاد ازتون عذر خواهی کنه و این رفتار هاشو کم و کمتر کنه و تکرار نکنه... 

اگر پدرش مخالفت کرد، بگو با این فرمون جلو بره، بی احترامی که هیچ، روت دست هم بلند میکنه. از الان باید جلوشو بگیریم..(البته با صحبت و آرامش، نه با تهدید و....) 

پسر من خیلی خیلی بی ادب شده،هر روز پر رو تر میشه،۱۳ ساله تو این ساختمون زندگی میکنیم،انقد با شخصیت ر ...

میفهمم چی میگی عزیزم سخته ولی کاش باهاش بحث نکنید وقتی یه بار داد زد دید کسی باهاش بحث نمیکنه سکوت میکنه 

چون دوست دختر داشت سر ابن بحث کردین.

نه والا،از این می‌سوزم که خیلی باهاش راه میام بازم پر روعه،چند بار فهمیدم من نبودم دختره رو آورده خونه،بازم اذیتش نکردم گفتم جوونه

سر اینکه چرا تو غذا فلفل دلمه ای زدی،انققققققد داد زد فحش داد،در و پنجره هام باز 

منم عصبانی شدم ،گفتم همین الان برو بیرون دیگه نبینمت😔😔

نه والا،از این می‌سوزم که خیلی باهاش راه میام بازم پر روعه،چند بار فهمیدم من نبودم دختره رو آورده خو ...

ای بابا اشتباه میکنه کاش پدرش کاری میکرد 

داره ولی نمی‌دونم چقد،میدونی یه بار چند ماه پیش بحثمون شد ،بعد گفت من میرم ،منم حالم بده شد کم مونده ...

ببین الان دیگه بهش زنگ نزن و اصلا التماسش نکن اگه برادر یا پدر یا خواهرش بهش زنگ بزنه بهتره و اومد خونه نه بغلش کن نه باهاش دعوا کن انگار دعوایی در کار نبوده حتی ازش نپرس کجا بودی بعد از اینکه آشتی کردی بهش بگو چقدر دوستش داری و نگرانشی منم پسرام یکی ۲۲ سالشه و یکی ۱۸ سالشه پس درک میکنم وقتی از خونه قهر میکنه میره چقدر حیران و سرگردان میشی ولی باید بتونی خودت رو کنترل کنی تا ازت نقطه ضعف نگیره و برا حرص دادنت بخواد باهات قهر کنه

ولی خواهشا دیگه بیرونش نکن