2777
2789
عنوان

راهنمایی روتین پوستییی✨

268 بازدید | 34 پست

من جوش میزنم یکم. رو گونه هام معمولا

بعضی جاها زیرپوستیه مثل پیشونی و... 

ولی نمیدونم واقعا چی بگیرم که پوستم بهتر بشه

یه فوم شست و شو دارم بعدشم آبرسان میزنم

تاثیر نداشته زیاد

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوشایی که میگی ب احتمال زیاد بخاطر کبده

برو عطاری بهت یسری عرقیجات میده 

روتین پوستی شوینده سراوی و مرطوب کنندش و ضد افتاب خوب کافیه

چیز دیگه ای نزن

منم مثل تو جوشام بخاطر کبده 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

پزشکم 

اینو که میگم بگیر بزنی میره کلا و جوش مجدد هم جلوشو میگیره پوستت صاف میشه  

پانژل پنج درصد اگر حساسی ده درصد نگیر قویه

اولا کم بزن دو سه روز یه بار بعد بیشترش کن 

خوب  شدی دیگه خودت میفهمی کی باید برنی 

دکتر کوچولو

فوم و ابرسان که کلا برای درمان جوش نیستن صرفا برای تمیز شدن و هیدراته شدن پوست هستن .

برای درمان جوش اول از همه باید از تغذیه شروع کنی . مصرف لبنیات و قند و چربی و ادویه رو کمتر کن . سبزیجات و میوه و آب زیاد مصرف کن . خوابت رو تنظیم کن . روبالشی و گوشی و چیزایی که با صورتت تماس دارن رو ضدعفونی کن . زیاد به صورتت دست نزن .

ژل دیفرین یا پانژل میتونه هر نوع جوشی رو درمان کنه ‌.

حتما یه ضدآفتاب داشته باش مهم ترین بخش روتینه .

و جوش های زیرپوستی حتما باید بررسی بشن پس آزمایش بده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پزشکم اینو که میگم بگیر بزنی میره کلا و جوش مجدد هم جلوشو میگیره پوستت صاف میشه پانژل پنج درصد اگر ...

دانشجو هستید هنوز؟🌝

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

پزشکم اینو که میگم بگیر بزنی میره کلا و جوش مجدد هم جلوشو میگیره پوستت صاف میشه پانژل پنج درصد اگر ...

قیمتشم خوبه 

فقط خوب شدی دعاکن 

من یه متخصص بهم گفت 

برای روتینتم ضدافتاب مخصوص پوستت

شوینده پوست خودت 

ابرسان مذطوب کننده

بقیه تونر و نمیدونم این چیزا لازم نداری  

دکتر کوچولو