ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو شرایطش نیستم ولی فکر میکنم نمیشه مادرم تنها باشه و من رهاش کنم یا اینکه بزارمش تو خونه مستقل اون به من نیاز داره درسته خودم زندگی دارم ولی اونم مادرمه و تنهایی برای یه پیر زن یا مادر سنی ازش گذشته واقعا سخته
خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
من فوق عصبیم چون مادرم مدام روی مخم میرهولی همسرم و مادرم احترام همو دارن و اوکین
چه فایده.. عمر تو این وسط به هدر میرره. ازدواج کردی که ارامش داشته باشی نه که همون مصایب خونه پدری تکرار بشه.. شوهرتم مجبوره احترام نگه داره به خاطر تو
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
آخه فقط مادر تنها نیست، مادرت رو بخوای نگهداری کنی، کلی فک و فامیل اقوام داره که انتظار دارن همیشه با روی گشاده ازشون پذیرایی بشه جیکت هم درنیاد، این وسط بچه ها و شوهر فقط پاسوز میشن
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…