2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم اون‌جا شباش واقعا سرده بنظرم لباس گرم همراهت باشه

میشه لطفا جاهای دیدنی و طبیعت و جاهای بکر و هرجایی که قشنگه و ارزش دیدن داره رو معرفی کنی چه خود اردبیل چه اطرافش

خوبه خنکه شبا هم سرده باید با پتو بخوابی دیگه☺️

میشه لطفا جاهای دیدنی و طبیعت و جاهای بکر و هرجایی که قشنگه و ارزش دیدن داره رو معرفی کنی چه خود اردبیل چه اطرافش

میشه لطفا جاهای دیدنی و طبیعت و جاهای بکر و هرجایی که قشنگه و ارزش دیدن داره رو معرفی کنی چه خود ارد ...

با اینکه  استان ماست ولی نمیدونم خودم تا حالا فقط از ماشین تو خیابونش گذر کردم رفتم جای دیگه😂😂😂😂😂 ما مشگین شهریم یکساعت با اردبیل فرق داریم ابگرم داریم چند نوع ابگرم پل معلق داریم اب و هوای خوب پارک جنگلی داریم سرعین برین ابگرم داره دیگه نمیدونم چیا داره 

میشه لطفا جاهای دیدنی و طبیعت و جاهای بکر و هرجایی که قشنگه و ارزش دیدن داره رو معرفی کنی چه خود ارد ...

جنگل فندقلو 

گردنه حیران 

آب گرم مخصوصا رویال البته مادرم خوبه 

من البته خیلی وقته نرفتم ولی این جاها خیلی خوش میگذره