2777
2789

تازه امسال معلم شدی از مهر میری مدرسه 

آبان ماه ۲۶ سالت کامل میشه 

مجردی 

تو  رابطه نیستی 

ولی خ .ا میکنی به مدت ۱۰ ساله 

فعلا بیکاری تا مهر 

کلا ۴ونیم میلیون پول داری 

خانوادت خوبن یعنی پدر عالی ولی مادر توقع کار کردن تو خونه ازت داره در حد اشپزی و جاروبرقی و اینکه هرموقع کارشو نکنی بات خوب نیست و پرخاشگری و بهت میگه ترشیده و ...

از صبح تا شب خونه ای 

کلا یه دونه دوست داری اونم همچین دوست باوفایی نیست تنها ک شده مطلقه که شده  یادش افتاده 

بیشتر اوقاتم غمگینی 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

میرم باشگاه 

کافه 

کتابخونه

و اگه مورد مناسب بود قطعا ازدواج میکنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم باشگاه کافه کتابخونهو اگه مورد مناسب بود قطعا ازدواج میکنم

کافه ک تنها زیاد میرم چرتو پرت میخورم پولام میره 

کتاب حالشو ندارم 

ازدواجم باب دلم نبودن تاالان یا اخلاقی مورد دارن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱