2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک فاز روشن فکری قفل شده

80 بازدید | 2 پست

که درباره رابطه در دوران عقد بود 

به ازای هر آدمی یه شرایط وحود داره برای زندگی پس الزاما نمیشه گفت همه آدم ها باید نامزدی داشته باشند و دوران عقد نه 

شرایط فرهنگی و اجتماعی خانوادگی افراد باهم بسیار متفاوته 

خیلی از ما ها من جمله خودم ممکنه راهنمایی اشتباهی بکنیم 

پس بهتره دختر خانوم های عزیز قبل از امضا کردن هر چیزی تحقیق و آگاهی کامل راجع بهش داشته باشید 

خیلی اوقات بسیاری از مشکلات به خاطر ندانسته ها هست 

اگر قراره نامزدی داشته باشید با صیغه یا که عقد کنید حتما تمامی موارد حقوقی رو مطالعه کنید و یا از یه وکیل مشورت بگیرید.حقوقی که شما دارید و طرف مقابل 

حتی شرایط خاص رو هم مطالعه کنید که بدونید قراره چیکار کنید و چه نوع رفتاری به نفع شما و شرایطتون هست

درباره نفقه ،مهریه ،تمکین ،بکارت و ... کاملا تحقیق کنید تا خدای نکرده ندانسته کاری نکنید که بعدا جبران نشه 

آرزوی خوشبختی و سربلندی رو برای تک تکتون دارم 🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.