2777
2789

شوهرم ۵ روز تعطیله کمکمه.یه قلم کم وزن تره یک کیلو و نیم.به نظرتون کدوم رو ببرم اول؟ قل کوچیکه بندنافش زودتر افتاد.

و اینکه چه توصیه هایی دارید؟ من یه کوچولوی ۶ سالم دارم میخام قبل شروع مدرسش اگه بشه جفت قلام ختنه بشن.

اول که غذا برای دو سه روز بزارم که مشکل پخت و پز نداشته باشم.بعد یکی از اتاقا رو فرشاشو بردارم‌برق که میره بچه رو پوشک نکنم گرمش بشه یه پنکه شارژی بگیرم استفاده کنم .‌.

راهکار دیگه ای دارید؟ امیدوارم روز ۶ و ۷ خونوادم دلشون به رحمبیاد بیان کمکم یا دوره نقاهت بچم زودتر تموم بشه

دوره نقاهتش یک‌هته تا ۱۰روز شتید طول بکشه ولی فقط دو سه روز اول مخصوووصا شب اول اذیت میکنه زیاد

روز سوم هم دومی ببر تا شوهرت پیشت باشه ۳روز کافیه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

فقط تنها توصیه ای که بهت دارم اینه که کسی رو اجازه نده فعلا بیاد نزدیک بچه هات چون ختنهام میشن وزنشونم کم این کرونای جدیدم مصیبت ازون طرفم بچه مدرسه ای داری برات داستان میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تداخلش که دیوونگیه

اذیت نداره بعدش

اولش زخمه اذیت میکنن 

بعد هم مثل قدیم نیست که قنداق کنی وووو همون پوشک ببندی بچه توش راحته 

اذیت نداره بعدشاولش زخمه اذیت میکنن بعد هم مثل قدیم نیست که قنداق کنی وووو همون پوشک ببندی بچه توش ر ...

والا توی تاپیک قبلیم ترسوندن منو بعدم من کمکی ندارم جفتشون با هم بشن کی هست یه لیوان آب دستمون بده

والا توی تاپیک قبلیم ترسوندن منو بعدم من کمکی ندارم جفتشون با هم بشن کی هست یه لیوان آب دستمون بده

منم دوتا باهم مخالفم

ولی چون ۵روز شوهرت هست یکیشون ختنه کن اگه دیدی تا دوز سوم اذیتش کم شد حتنا دومی هم ببر

منم دوتا باهم مخالفمولی چون ۵روز شوهرت هست یکیشون ختنه کن اگه دیدی تا دوز سوم اذیتش کم شد حتنا دومی ...

نمیدونم ..حالا تا آخر شهریور فرصت هست نهایتش بگم دوباره مرخصی بگیره یا یه آدم خیری دستمونو بگیره