2777
2789
خب معده دردت باید بری دکتر شاید آندوسکوپی لازمه یا ارثی معده درد دارین من در جواب اون خانم گفتم عزیز ...

حال بدم و شکست هام وسواس های فکری و افسردگیم چی ؟ همشون بخاطر زندگی درباره اون خانم هم شاید شما درست بگید ولی چیزی که بخواد بشه خودش جور میشه اینکه میگن به صلاحت نیست همیشه درست نیست

انشاالله خوب میشی عزیزم برات صلوات میفرستم خدا ما رو با همه چیز امتحان میکنه سلامتی ، مریضی،مرگ عزیز ...

سلامت باشی خوشگلم انشاالله دردای همه تموم بشه.  اوایل یک جوری بودم میگفتم خدا بر دشمنم نیاره این وضعیتو

ولی یکم که بگذره آدم دیگه کنار میاد

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان من به صلاحم که معدم درد کنه ریزش مو بگیرم و فشار عصبی تحمل کنم ؟

اینا که تقریبا روتین تمام زندگی هاست 

خود من الان حدود ۲۵ سال میشه معده درد دارم و هیچ وقت از خوردن هیچ چیزی لذت نبردم و تقریبا در تمام طول روز با مشکلات مختلف معده درگیر هستم حتی گاهی آب هم نمیتونم بخورم چون معده ام را به هم می ریزه

ریزش مو که با وجود تغذیه غلط و استرس و... کاملا طبیعیه 

و با وجود شرایط اقتصادی فعلی تقریبا هیچ کسی اعصاب درست حسابی نداره 

شک نکن ریزش مو ومعده درد از اعصابت هست سعی کن آرامش را پیدا کنی تا بقیه مشکلاتت حل بشه 

حال بدم و شکست هام وسواس های فکری و افسردگیم چی ؟ همشون بخاطر زندگی درباره اون خانم هم شاید شما درست ...

خب عزیزم منم وسواس فکری و ی مدت افسردگی داشتم 

چرا نمیری باشگاه؟ مثلا اگر دوست داری زبان یاد بگیری اگر دوست داری طراحی بری، یا بری دانشگاه یا بری سر کاز....اینجوری هم وسواس فکری کمتر میشه هم افسردگی هم ی عالمه دوست جدید پیدا میکنی و خودت هم پیشرفت میکنی 

نه پس خدا داره امتحانت میکنه اگر از این امتحان سر بلند بیرون بیای خدا بیشتر از قبل درهای رو به روت ب ...

این چه امتحانیه که داره ایمانمو سلامتیمو ازم میگیره چرا مثل بقیه دستمو نمیگیره تا منم به کسای دیگه کمک کنم حتما باید اونقدر بهمون فشار بیاد که کم بیارم ؟

خب عزیزم منم وسواس فکری و ی مدت افسردگی داشتم چرا نمیری باشگاه؟ مثلا اگر دوست داری زبان یاد بگیری اگ ...

خیر سرم گفتم واسه کنکور میخونم زندگیم یه تغییری میکنه با وجود شرایط سخت و امکانات کم تلاش کردم ولی نشده ماه به ماه شرایطم بدتر شد و سردرگمی هام بیشتر شد خواستم یه سال دیگه پشت کنکور بمونم خانواده گفت فایده نداره برو پیام نور اونقدر مخالفت کردن و من اصرار کردم که میشه ولی مجبور شدم برم دانشگاه اونوقت یه وسواس اومد سراغم که نمیتونم تصمیم بگیرم واسه کدومشون بخونم نه میزارن ورزش کنی نه باشگاه بری زبان هم چون دانشگاه و کنکور ذهنمو درگیر کرده هنوز نتونستم برم هر چند شاید نزارن خیلی وسواس دارم یک لحظه دست از سرم بر نمیداره

خیر سرم گفتم واسه کنکور میخونم زندگیم یه تغییری میکنه با وجود شرایط سخت و امکانات کم تلاش کردم ولی ن ...

چقدر شرایطت مثل منه! 

من ی سال موندم پشت کنکور به امید رشته های بهتر و فرهنگیان ولی نیاوردم و امسال میخوام برم آزاد 

حتی همش تو فکر بودم که برم یا نرم یا ی سال دیگه بخونم 

ولی دیگه فکرم رو یجا کردم ،امیدوارم فقط این ۴ سال خوب باشه برام پشیمون نشم 

به نظرم کار هایی که دوست داری همزمان با داشنگاه انجام بده تا دوران خوبی باشه برات 

اینا که تقریبا روتین تمام زندگی هاست خود من الان حدود ۲۵ سال میشه معده درد دارم و هیچ وقت از خوردن ه ...

روتین تمام زندگی ها نیست اگه هم هست ممکنه بخاطر تغذیه یا ارثی باشه من که هر چی آدم دیدم کسی در حد من اوضاع روحیش داغون نیست خانواده سمی خودش یه مشکله که میتونه باعث صد تا درد و مرض بشه چه کسایی که بخاطر مشکل با خانواده و خانواده بد خودشونو نکشتن

چقدر شرایطت مثل منه! من ی سال موندم پشت کنکور به امید رشته های بهتر و فرهنگیان ولی نیاوردم و امسال م ...

منم امسال واسه فرهنگیان خوندم بلکه حداقل از این شرایط خلاص شم با درصدای ۳۳ و ۷۵ و تراز ۸۵۰۰مجاز به انتخاب رشته نشدم خیلی خورد تو ذوقم میخوای بری چه رشته ای دانشگاه کدوم شهر؟

منم امسال واسه فرهنگیان خوندم بلکه حداقل از این شرایط خلاص شم با درصدای ۳۳ و ۷۵ و تراز ۸۵۰۰مجاز به ا ...

آزاد مدیریت 

عه تراز ۸۵۰۰ خوب بوده که

انسانی؟

شما پیام نور چی میخونی ؟ 

آزاد مدیریت عه تراز ۸۵۰۰ خوب بوده کهانسانی؟شما پیام نور چی میخونی ؟

شانس من با این تراز مجاز به انتخاب رشته نشدم کنکور پارسال هم انتخاب رشته نکردم بخاطر محرومیت بعد از انتخاب رشته که بخونم نخوندم هم یکم خوندم دودل بودن خستم کرد کاش میخوندم ایقدر وسواس دارم نمیدونم دقیقا چی میخوام