2777
2789

تنبلی تخمدان داری؟ 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقای پریودت نامنظم بود بعد چجوری متوجه شدی بارداری عزیزم

اره با زور قرص امپول پریود میشدم 

سر اولی که تا خیلی وقت متوجه نشدم باردارم اما دومی علائم مثل سینه درد اینا داشتم تست زدم مثبت شد

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
اره با زور قرص امپول پریود میشدم سر اولی که تا خیلی وقت متوجه نشدم باردارم اما دومی علائم مثل سینه د ...

چه جالب خدا واست حفظشون کنه ...کار خاصی کردی که با تنبلی باردار شدی ؟ راسای میگن بعد بارداری تنبلی درمان میشه شد یا هنوزم پریودات نامنظم؟

اره من دوتا دارم

ای خداااااااا

خدا حفظشون کنه عزیزم 

من جوری شده که دوماه یبار لکه بینی جزئی دارم 

دعا کن برام توروخدا 

میرم دکتر سنو نوشته برم ببینم چمه

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
اره با زور قرص امپول پریود میشدم سر اولی که تا خیلی وقت متوجه نشدم باردارم اما دومی علائم مثل سینه د ...

عزیزم چطور متوجه نشدی بارداری ؟ 

و اینکه علائمی نداشتی؟

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
چه جالب خدا واست حفظشون کنه ...کار خاصی کردی که با تنبلی باردار شدی ؟ راسای میگن بعد بارداری تنبلی د ...

ممنون انشالله قسمت شما 

اره متفورمین میخوردم و ورزش و شش کیلو کم کردم 

بعد زایمان تا یک سال حدودا منظم بود دقیق منظم حتی ساعتش هم😄اما بعدش دوباره بهم خورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
عزیزم چطور متوجه نشدی بارداری ؟ و اینکه علائمی نداشتی؟

خب بچه اولم تجربه نداشتم و اینکه اصلا امید هم نداشتم از بس ماه ها قبلش بی بی زده بودم منفی بود دیگه امید نداشتم اما سر دومی دیگه از سینه درد حساس شدنش فهمیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
ای خدااااااااخدا حفظشون کنه عزیزم من جوری شده که دوماه یبار لکه بینی جزئی دارم دعا کن برام توروخدا م ...

منم نمیدشم بعدش هم بزور قرص دارو اینا که میشدم خونم سیاه کم لکه بینی اینا بود پیاده روری شروع کردم شش کیلو کم کردم توی یکماه ماه بعدش حامله شدم دکترم گفت از اینا بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت