2777
2789

از وقتی نوجوون بودم شروع شد 

الان اگه کسی دقت کنه یا نزدیکم باشه میبینه

به رنگ علاقه ای ندارم حیفم میاد رنگ کنم

از دو رنگ شدن مو بعد از رشد خیلی بدم میاد

به نظرتون بپذیرم یا رنگ کنم؟ 

شما تجربه مشابه ندارین؟ 

رنگ طبیعی ای سراغ ندارین؟ 

حنا دوست ندارم مثل مادر بزرگ خدا بیامرزم میشم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

چند سالته عزیزم؟میگن هلیله سیاه هر روز به مدت یک سال بخوری جواب میده من یه ماهی خوردم دیگه نتونستم،روغن سیاهدانه هم خوبه بزنی به موهات ، عسل و یباهدانه هم قاطی کن روزی یه قاشق بخور

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی کم و تک وتک رنگ نکن چون بیفتی تو این پروسه دیونه کننده است آدم کلا باید کاسه ی رنگ دستش باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من از بیست سالگی حدودا شروع شد.یه مدت رنگ کردم الان خیلی زیاده ولی باهاشون.راحتم و دوسشون دارم..از سال ۹۸ دیگه رنگ نکردم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چند سالته عزیزم؟میگن هلیله سیاه هر روز به مدت یک سال بخوری جواب میده من یه ماهی خوردم دیگه نتونستم،ر ...

همون یه ماه تاثیرشو دیدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

من همیشه رنگ میکنماز موی سفید بدم میاد احساس پیری میکنمولی با موی مشکی خیلی زیبا و نچرال میشم

موهات خراب نمیشن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم۳۳سالمه 

دارم‌موی سفید در میارم‌

یه پنج تایی پشت موهام دارم‌

یکی‌دوتا جلو 

ولی دیده نمیشن

خودم میگردم‌ پیدا میکنم

حس‌بدیه خیلی 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

به غیر از رنگ راه حل دیگه ای ندارم

من با این که موهام مشکی اما همیشه رنگ و دکلره دارم 

ریشه هامم در بیاد سریع دوباره رنگ میکنم

اصلا وقتی رنگ رو موهام نیست افسرده میشم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تا وقتی کم و تک وتک رنگ نکن چون بیفتی تو این پروسه دیونه کننده است آدم کلا باید کاسه ی رنگ دستش باشه

نه زیاده نه کم

ولی برای سنم حس میکنم زیاااده

1
5
10
15
20
25
30
35
40