2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14997 بازدید | 2248 پست
سلاممن امروز صبحانه هایدااب خیلی زیاد در حد ۴.۵ لیتر دو تا قهوه بی شکر ناهار هم ساندویچ بندری 🥲

نوش جونت عزیزم .

شام نمیخوری دیگه؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شبتون بخیر ❤️❤️

کالری مصرفی دیروزم 1280

کالری مجاز 1300

.

کالری مصرفی امروزم 1150. امشب مرغ خالی زیاد خوردم عذاب وجدان دارم برای امشب کالریمو پر نمیکنم 🥴🥴

کالری مجاز 1300

@فرفرری‍ 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

@فرفرری‍ سلام عزیزم خوبی گزارشم

فقط یه سوال من فردا روز سومه پریودمه وزن کنم یا نکنم هفته دیگه بکنم؟

صبحانه:نیمرو+لواش

م و:دو پر پرتقال(۱۸ گرم)

ناهار:رون و بالو کتف بریون

عصرونه:موز+پرتقال+پنکیک

شام:کتلت+سنگک+سیب زمینی سرخ شده

مصرفی:۱۴۸۴

مجاز:۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

@فرفرری‍ سلام عزیزم خوبی گزارشمفقط یه سوال من فردا روز سومه پریودمه وزن کنم یا نکنم هفته دیگه بکنم؟ص ...

سلام عزیزم

نوش جونت.

وزنت کاذبه. بزار هفته اینده

فست نداری،؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

@فرفرری‍ سلام عزیزم خوبی گزارشمفقط یه سوال من فردا روز سومه پریودمه وزن کنم یا نکنم هفته دیگه بکنم؟ص ...

سلام عزیزم

نوش جونت.

وزنت کاذبه. بزار هفته اینده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام شبتون بخیر ❤️❤️کالری مصرفی دیروزم 1280کالری مجاز 1300.کالری مصرفی امروزم 1150. امشب مرغ خالی زی ...

امروز فست بوده گلی

بهتر که پر نکنی‌

۷۰۰ تایی بودیم امروز

فست نداری،؟

سلام عزیزای دلم ❤️گزارش امروزصبحانه پنیر .گردو.لواش چایناهار عدس پلو و گوشت قلقلی ۱۲ ق و دوغشام استا ...

سلام

به به نوش جونت

همین الان میخواستم تگت کنم ببینم در چه حالی

من پری ام فردا وزن نمیکنم